Print deze pagina

Harrie Arendsen heeft haar groene, Hengelose (o) vestiging feestelijk geopend!

In mei jl. werden de deuren van de nieuwe Harrie Arendsen vestiging al voorzichtig geopend en waren de medewerkers er al druk aan het werk. Afgelopen weekend vond ook de officiële opening plaats: tijdens een feestelijk, tweedaags evenement kregen onze gasten ruim de gelegenheid om een kijkje te nemen in onze nieuwe, duurzame locatie. Was jij er ook bij?

Bijna 2000 (klanten, medewerkers en familie) brachten tijdens de opening een bezoek aan het nieuwe gebouw aan de Steenzoutweg in Hengelo. Zij konden met eigen ogen bekijken hoe een groen autobedrijf eruit ziet, wat ontzettend veel leuke reacties opleverde.

Twee dagen vol duurzame inspiratie

Tijdens de duurzaamheidsmarkt lieten de bezoekers zich inspireren en enthousiasmeren door de aanwezige relaties, die vanaf het begin af aan betrokken waren bij het nieuwbouwproject. Ook nam Judith Arendsen - samen met haar waardevolle relatie Maurice Beijk - een workshop voor haar rekening, waarbij de bezoekers inzicht kregen in de afgelegde weg van duurzame droom naar daadwerkelijke realisatie.

Een tweede workshop, omtrent duurzame meubelstukken en -stoffen, werd verzorgd door Interieurarchitect Kees Marcelis van de gelijknamige studio en Annemieke Koster van Enschede Textielstad. Zij hebben hun krachten gebundeld voor de duurzame meubellijn OK!, waarvan de meubels te bewonderen en te koop zijn eethuis (H)eerlijk, in de showroom van Harrie Arendsen.

Natuurlijk werd er tijdens deze twee dagen gedacht aan jong én oud. Talloze kinderen namen een compleet andere gedaante aan bij de schmink artiest, waardoor het terrein een kleurrijk geheel werd. Hoewel de jongere generatie zelf waarschijnlijk maar weinig oog voor het nieuwe gebouw had, maar des te meer voor de aanwezige schapen, was de opening ook voor hen zeer geslaagd.

Uitreiking Erkend Duurzaam Premium Certificaat

Het feestelijke hoogtepunt van deze dag was de uitreiking van het Erkend Duurzaam Premium Certificaat. Met alle vijf vestigingen zijn wij toegevoegd aan het NEN Publicatieplatform. Dit platform geeft toegang tot een keur aan zakelijke afnemers die hoge eisen stellen aan duurzaamheid en MVO. Hiermee zijn wij de eerste Volvo dealer - en het derde bedrijf - in Nederland met het Premium certificaat: een prachtige bekroning op onze duurzame missie.

Wij zijn erg blij met het succesvolle weekend, waarin wij hopelijk ons enthousiasme voor de duurzaamheid op het grote publiek hebben kunnen overbrengen. Mocht jij ook van de partij zijn geweest, dan bedanken wij jou natuurlijk heel graag voor je komst. Op naar de toekomst!
‹ Terug naar het overzicht
Deel mij: