Laat jouw Volvo uitsluitend onderhouden door een erkende Volvo-dealer

Zodra je een auto koopt, ongeacht of deze splinternieuw of al wat ouder is, weet je dat deze regelmatig onderhoud nodig heeft. Hoe zuinig jij er ook mee omgaat, een gebruiksvoorwerp heeft eenmaal zo nu en dan wat aandacht nodig. Dat geldt ook voor jouw Volvo. In deze blog vertellen wij je graag waarom het verstandig is om het onderhoud uitsluitend door een erkende Volvo-dealer – zoals Harrie Arendsen – te laten uitvoeren.

Originele onderdelen

Jouw Volvo is opgebouwd uit meer dan 5.000 duurzame onderdelen van hoge kwaliteit. Wanneer je kiest voor onderhoud door een erkende Volvo-dealer weet jij zeker dat er enkel originele onderdelen gebruikt worden. Wordt er onverhoopt een fabricagefout geconstateerd? Jij profiteert van levenslange garantie op de originele onderdelen, mits deze door een erkende Volvo-dealer gemonteerd zijn. Lees hier meer over de levenslange garantie op originele Volvo onderdelen.

Expertise van Volvo-technici

Onze technici zijn gecertificeerd en kennen jouw Volvo van binnen en buiten, van de allerkleinste schroefjes tot grote onderdelen zoals de motor. Zij weten wat zij moeten doen en vooral wat het beste voor jouw Volvo is. Zo wordt de reparatietijd tot het minimum beperkt, waardoor je geen onnodige arbeidsuren hoeft te betalen, én blijft de kwaliteit van jouw auto behouden. Je kunt erop vertrouwen dat jouw auto bij ons in goede en professionele handen is.

Volvo Assistance

Iedere nieuwe Volvo wordt afgeleverd met drie jaar Volvo Assistance, de 24-uurs Europese pechhulp. Indien je jouw Volvo laat onderhouden bij een erkende Volvo-dealer zoals Harrie Arendsen, wordt dit recht daarna ieder jaar verlengd. Ook ontvangt je vervolgens een jaar lang de privileges van de Volvo Card. Indien je besluit om jouw Volvo te laten onderhouden door een algemene dealer, vervalt dit recht en komen de kosten voor jouw eigen rekening.

Gratis software-update 

Iedere keer dat je onze werkplaats bezoekt wordt de software van jouw Volvo conform de laatste fabrieksvoorschriften geüpdatet. Dit geldt onder andere voor het motormanagement. Dankzij de software-update(s) profiteert je altijd van nieuwe functies en verbeteringen.

Hogere inruilwaarde

Natuurlijk ga je er bij de aanschaf van jouw Volvo vanuit dat dit een aankoop voor het leven is. Toch kan het zijn dat het tussentijds begint te kriebelen en een ander model beter bij je past. Wanneer jij kunt aantonen dat uw Volvo altijd is onderhouden door een erkende Volvo-dealer heeft dit een positieve invloed op de inruilwaarde: jouw auto is aanzienlijk meer waard. En ook bij de aanschaf van een andere auto plukt je de vruchten, want bij een erkende Volvo-dealer zeker dat je een occasion aanschaft met een eerlijke kilometerstand

Jouw Volvo aanschaffen was stap één, de auto de verzorging geven die het verdient is een tweede. Bij Harrie Arendsen wordt het regelmatige onderhoud niet als noodzakelijk kwaad, maar als een pauze voor jou én jouw auto gezien. Je geniet van een heerlijk kopje koffie, de verschillende mogelijkheden voor vervangend vervoer en voortreffelijke service en uw auto kan weer een geruime tijd mee. Dat wil toch iedereen?

Ook interessant voor jou?

Loading …