Polestar Engineered optimalisatie uitgebreid met overboost functie

Hoe goed, fijn of mooi jouw Volvo ook is; wie met een kritisch oog kijkt, ziet altijd ruimte voor verbetering. Dán is er de Polestar Engineered optimalisatie. Hiermee rijd jij sneller en dynamischer dan ooit tevoren. Tegenwoordig omvat deze optimalisatie een nieuw embleem (wit in plaats van blauw) en overboost functie, naast de unieke eigenschappen die het al bood.

Polestar embleem niet langer blauw

Tot voor kort werd Polestar vrijwel direct gelinkt aan de kleur blauw. Ook het embleem dat de Engineered optimalisatie weerspiegelt, geplaatst op de achterzijde van jouw Volvo, was steevast uitgevoerd in de Zweedse kleur. Daar komt nu verandering in. Tegenwoordig is het Polestar embleem uitgevoerd in wit. Dit past beter in het sportieve, luxe exterieur van jouw Volvo. Let op: het Polestar embleem is niet los verkrijgbaar, maar wordt uitsluitend geleverd met een certificaat waardoor de echtheid aangetoond wordt.

Overboost functie

De nieuwe Volvo’s worden gebouwd op het SPA of CMA-platform. Na een aanpassing van het AWD-systeem van deze modellen, is de D5/68 dieselmotor nu voorzien van een zogeheten overboost functie. Hiermee neemt het vermogen toe met 15pk en 20Nm. Dit komt bovenop het verhoogde Polestar vermogen en werkt gedurende 20 seconden. Ga jij graag een stoplichtsprintje aan? Dan geef jij de auto’s naast jou voortaan het nakijken. Is jouw Volvo met D5/68 motor reeds Polestar geoptimaliseerd, dan wordt deze verhoging bij de volgende software-update doorgevoerd.

Polestar Enginereed optimalisatie

Onze monteurs kunnen de softwareoptimalisatie in circa een uur voor je verzorgen. Zij zijn hiervoor getraind en weten blindelings hoe te handelen. jouw originele garantie en onderhoudsintervallen worden niet beïnvloed door de Polestar Egineered optimalisatie. Schaft je een nieuwe Volvo aan? Dan kun jij deze voor slechts € 995,00 laten optimaliseren. Uiteraard wordt deze mogelijkheid ook geboden voor het gros van de bestaande Volvo’s. Hierbij bedraagt de eenmalige prijs € 995,00 of € 695,00 afhankelijk van het bouwjaar van jouw Volvo. Controleer hier of jouw bestaande Volvo in aanmerking komt voor de Polestar Engineered optimalisatie.

Wilt jij meer weten over de mogelijkheden van Polestar Engineered optimalisatie? Onze medewerkers staan jou graag te woord. Dit kan in de vestiging, telefonisch of via e-mail. Je vindt hier al onze contactgegevens. Het maken van een afspraak voor de optimalisatie kan eveneens via deze kanalen of direct online.

Ook interessant voor jou?

Loading …