Print deze pagina

​Volvo Erkend Schadeherstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje, geluk in de rest

Hoe trots en zuinig jij zelf ook op je auto bent, schade door externe invloeden is helaas maar lastig te voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan een opspattend steentje op de snelweg, een andere automobilist die de bocht nét iets te krap neemt of een (poging tot) inbraak. Geen paniek: met Volvo Erkend Schadeherstel zorgen wij ervoor dat jouw bolide snel en ongehavend weer de weg op kan.

Het begint zodra jij in jouw nieuwe auto wegrijdt bij de garage, klaar voor een nieuw avontuur. Je bent extra voorzichtig, zoals dat eigenlijk altijd gaat met ‘iets’ nieuws. Wij begrijpen dat als geen ander, maar omdat je niet álles kunt voorkomen ontvang je standaard vier jaar garantie op de schadeherstelwerkzaamheden. De veiligheid van jou en jouw familie in de auto staat immers voorop en dient te allen tijde gewaarborgd te kunnen worden.


​Vakkundig onderhoud

Dankzij de trainingen vanuit Volvo Car Nederland kennen onze opgeleide specialisten jouw auto van binnen en buiten. Hun kennis, gecombineerd met het gebruik van originele Volvo onderdelen en montagematerialen, zorgt ervoor dat de schade binnen no-time met militaire precisie wordt hersteld. Na het herstel wordt het oorspronkelijke veiligheidsniveau weer 100% gegarandeerd zodat jij met een verantwoord gevoel de weg op kunt. Dit zie én ervaar je direct zodra jij weer in de auto stapt.


Volvo Assistance

Ook na de vier jaar standaardgarantie hoeven schadeherstelwerkzaamheden jou nog geen factuur op te leveren. Wanneer jouw autoverzekering een WA+ (of uitgebreidere) dekking heeft, neemt de verzekeringsmaatschappij in de meeste gevallen de kosten voor bijvoorbeeld een ster in de ruit voor hun rekening. Wel zo fijn. Dit kun je controleren in jouw polisvoorwaarden.

Via onze website of telefonisch kun je eenvoudig zelf je schadeherstel afspraak inplannen. Vergelijk jouw agenda met die van onze werkplaats en plan het herstel wanneer het jóu uitkomt. Let op: breng de auto bij schade in de autoruit, waarmee je de weg niet veilig kunt vervolgen, zo snel mogelijk langs bij onze dichtstbijzijnde vestiging. Hiervoor bieden wij een 24/7 service middels Volvo Assistance. Buiten onze openingstijden kun je hiervoor contact opnemen met de centrale van Volvo Car Nederland op 0800 - 865862277.

‹ Terug naar het overzicht
Deel mij: