Care by Volvo

Flex of Fixed, aan jou de <mark style="background-color:rgba(0, 0, 0, 0);color:#787e83" class="has-inline-color">keuze</mark>!

Flex of Fixed, aan jou de keuze!

Jouw eigen Volvo, voor een vast bedrag per maand. Geen addertjes. Twee ‘smaken’: Flex of Fixed. Een auto-abonnement die maandelijks opzegbaar is en slechts drie maanden opzegtermijn kent of eentje met een vaste looptijd van 48 maanden.

Wat jouw keuze ook wordt, alles is inbegrepen, op de brandstof na. Dat geeft rust en ultieme vrijheid! Zo kan jij optimaal van jouw nieuwe Volvo genieten.

Bekijk onze modellen

Wat is er inbegrepen in het vaste maandbedrag? Simpel:

3 maanden opzegtermijnGeen verborgen kosten
VerzekeringenPeriodiek onderhoud
SlijtageDirect vervangend vervoer
APKVolvo On Call
Banden voor elk seizoen24/7 Pechhulp

Wat niet? Ook simpel:

Jouw rechtervoet heb alleen jij onder controle, net als de hoeveelheid kilometers die je rijdt. De brandstof- of laadkosten zijn dus niet inbegrepen in de maandprijs. Net als de ruitensproeiervloeistof, olie (ongeplande bijvullingen) en de kosten voor boetes, tol en parkeren. Goed om te weten, de drie maanden opzegtermijn is enkel van toepassing bij een Flex abonnement.

Een Care by Volvo abonnement afsluiten? Zo werkt het:

1. Aanmelden

Selecteer jouw favoriete Volvo en sluit het abonnement online af in een paar simpele stappen. De levertijd valt vaak erg mee.

2. Rijden

Wij leveren jouw nieuwe auto persoonlijk af! Heerlijk rijden kan nu beginnen. Door jezelf, maar vrienden en familie mogen natuurlijk ook.

3. Wisselen

Wil je wisselen naar een ander model? Dat kan! Laat het ons 3 maanden van tevoren weten, dan regelen wij jouw gewenste nieuwe Volvo.

4. Opzeggen

Jammer, maar wij begrijpen dat flexibiliteit belangrijk voor jou is. Opzeggen kan op ieder moment, denk alleen wel even aan de opzegtermijn.

Volvo EX30 voorzijde mobiele header

Stap bijvoorbeeld in de elektrische Volvo EX30 vanaf € 569 per maand