Duurzaam ondernemen

<strong><span style="color:#787e83" class="has-inline-color">Grote stappen</span> voor een kleine voetafdruk</strong>

Grote stappen voor een kleine voetafdruk

Tot de komst van elektrische auto’s werd de autobranche veelal als milieuvervuiler gezien. Dat kon anders, vonden wij. Sterker nog: dat móest anders. En hoe cliché ook, een betere wereld begint nog altijd bij jezelf. Inmiddels is duurzaamheid uitgegroeid tot een van de belangrijkste kernwaarden van onze organisatie.

Zo realiseerde we in Hengelo in 2017 een volledige groene (en BREAAM-NL Excellente) locatie en zijn onder andere alle werkplaatsen uitgerust met materialen die bijdragen aan de toekomst van het milieu en onze mensen. Iedere verbouwing en/of verandering proberen we vanuit een toekomst- en milieugerichte visie te benaderen. En dat heeft tot nu toe al tot uiteenlopende ontwikkelingen geleid. Ontwikkelingen waar we trots op zijn!

20 Cannondale e-bikes

In onze vervangend vervoer vloot

800 kilo duurzame koffiebonen

worden er per jaar vermalen tot koffie

633 zonnepanelen

liggen er in totaal op onze panden

1.000.000 liter water

vangen we op en hergebruiken we in Hengelo

Wist je bijvoorbeeld al dat

We ondernemen Erkend Duurzaam Premium!
Hoewel de duurzame effecten natuurlijk het hoofdzakelijke doel achter deze bedrijfsvisie vormen, is het toch een grote eer als een investering bekroond wordt met mooie certificaten. Zo ontvingen wij in 2021 het Erkend Duurzaam Premium Certificaat – iets wat we sindsdien jaarlijks verdedigen én verlengen. En daar zijn we trots op!

– Mascha Roelvink – Facility manager