Volvo Financiering

<mark style="background-color:rgba(0, 0, 0, 0);color:#787e83" class="has-inline-color">Flexibel</mark> en transparant

Flexibel en transparant

Láng niet alle dromen zijn bedrog. Zie jij jouw Volvo in gedachten al blinkend op de oprit staan, maar ontbreekt het momenteel aan financiële middelen om de investering zelf in één keer te voldoen? Geen nood! Wij bieden verschillende oplossingen die het leven nét wat makkelijker maken en jouw droom helpen te verwezenlijken!

Bekijk onze voorraad

Huurkoop

Hoewel de term huurkoop misschien niet direct een lampje doet laten branden, ken je het concept ongetwijfeld. Gespreid betalen is namelijk de populairste, en tevens klassiekste, manier om een nieuwe auto te financieren. Het werkt als volgt: jij leent het gewenste bedrag voor jouw nieuwe Volvo (dit kan zowel de volledige als gedeeltelijke aankoopwaarde zijn) en betaalt dit in vaste termijnen terug, vermeerderd met een vooraf vastgelegde rente. De looptijd van de lening bepaal je in principe zelf en daarmee indirect dus ook de hoogte van je maandelijkse aflossing. Zo weet je zeker dat deze uitgave in jouw budget past. En heb je een keer een financiële meevaller, bijvoorbeeld je vakantiegeld, de belastingteruggave of staat Gaston (“goeeedemiddag”) aan de deur? Vervroegd aflossen mag boetevrij! Zodra jij de laatste euro hebt voldaan, is en blijft de auto van jou.

Financial Lease

Ga je voor Financial Lease, dan sluit je een leasecontract af waarbij je het volledige aankoopbedrag van jouw nieuwe of gebruikte Volvo leent. De BTW betaal je in dit geval altijd vooraf. In tegenstelling tot Full Operational Lease waarbij alles tot in de puntjes geregeld is, zorg je bij financial lease zelf voor het onderhoud, de verzekering et cetera. Het maandelijks termijnbedrag en de looptijd van het contract worden in overleg met jou afgestemd én de rente is vooraf bepaald; zo weet jij altijd waar je aan toe bent.

Ook bij deze financieringsvorm geldt: na afloop van het leasecontract ben jij de definitieve eigenaar van jouw Volvo. Het restwaarderisico draag je bij financial lease zelf. Als je voornemens bent om jouw gedroomde Volvo jarenlang te rijden of je kunt het risico jezelf permitteren, dan hoeft dit detail zeker niet in de weg te staan.

Met Huurkoop profiteer je van:

✓ Een vast rentebedrag
✓ Tussentijds boetevrij aflossen
✓ Bepaal zelf het financieringsbedrag
✓ Een looptijd en maandbedrag naar keuze
✓ Het eigendom van de auto

Met Financial Lease profiteer je van:

✓ De mogelijkheid om een nieuwe of gebruikte Volvo te rijden
✓ Het volledige aankoopbedrag dat gedekt wordt
✓ De vrijheid om zelf je verzekering te kiezen
✓ Het eigendom van de auto

Financial lease actie

Volvo Car Finance biedt jou de mogelijkheid om een nieuwe of gebruikte Volvo te leasen voor een scherp maandbedrag. Hoe?
Je profiteert bij het Volvo Investeringsplan van een rentetarief van 8,49%, kiest daarbij uit verschillende looptijden van het contract
(min. 12 maanden, max. 60 maanden) én hebt de mogelijkheid te kiezen voor een slottermijn van maximaal 50% van het financieringsbedrag.

Wil je weten wat deze financiële mogelijkheden precies voor jou kunnen betekenen?