Ontdek de Volvo financieringsopties

<mark style="background-color:rgba(0, 0, 0, 0);color:#787e83" class="has-inline-color">Flexibel</mark> en transparant

Flexibel en transparant


Láng niet alle dromen zijn bedrog. Zie jij jouw Volvo in gedachten al blinkend op de oprit staan, maar ontbreekt het momenteel aan financiële middelen om de investering zelf in één keer te voldoen? Geen nood! Wij bieden verschillende kredietproducten aan, voor zowel particuliere en zakelijke oplossingen. We voorzien jou van de belangrijkste informatie, maar geven géén advies. Tenslotte bepaal jij geheel zelfstandig welk kredietproduct het beste past bij jouw wensen en situatie.

Met Volvo Investeringsplan profiteer je van:

✓ Een vast rentebedrag
✓ Tussentijds boetevrij aflossen
✓ Bepaal zelf het kredietbedrag
✓ Een looptijd en maandbedrag naar keuze
✓ Het eigendom van de auto

Met Financial Lease profiteer je van:

✓ De mogelijkheid om een nieuwe of gebruikte Volvo te rijden
✓ Het volledige aankoopbedrag dat gedekt wordt
✓ De vrijheid om zelf je verzekering te kiezen
✓ Het eigendom van de auto

Financial Lease actie

Volvo Car Finance biedt jou de mogelijkheid om een nieuwe of gebruikte Volvo te leasen voor een scherp maandbedrag. Hoe?
Je profiteert bij het Volvo Investeringsplan van een rentetarief van 9,49%, kiest daarbij uit verschillende looptijden van het contract
(min. 12 maanden, max. 60 maanden) én hebt de mogelijkheid te kiezen voor een slottermijn van maximaal 50% van het kredietbedrag.

Wil je weten wat deze financiële mogelijkheden precies voor jou kunnen betekenen?

Volvo Investeringsplan

Bij het Volvo Investeringsplan leen je het gewenste bedrag voor jouw nieuwe Volvo (gedeeltelijk of volledig). Vervolgens betaal je het terug in vaste termijnen met een vooraf vastgestelde rente. De looptijd van het krediet bepaal je zelf, waardoor je ook de hoogte van de maandtermijnen bepaalt. En heb je financiële meevaller of staat Gaston voor jouw deur (“Goeeeeeedemiddag!”), gedeeltelijk of volledig vervroegd aflossen mag boetevrij! Zo past het altijd in jouw budget.

Financial Lease

Ga je als zakelijke rijder voor Financial Lease, dan sluit je een kredietovereenkomst af waarbij je het volledige aankoopbedrag van je nieuwe of gebruikte Volvo leent. De BTW betaal je dit geval altijd vooraf. Je zorgt zelf voor onderhoud en verzekering. Het maandelijkse bedrag en de looptijd van de kredietovereenkomst worden in overleg bepaald en de rente is vooraf vastgesteld. Na afloop van de kredietovereenkomst ben jij de eigenaar van de Volvo. Het restwaarderisico draag je zelf, maar als je van plan bent de auto lang te houden of het risico kunt nemen, vormt dit voor jou eerder een detail dan dat het jouw keuze in de weg staat.

DISCLAIMER: deze pagina bevat informatie over het kredietaanbod van Volvo Car Finance, een merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance S.A. – Branche Nederland., geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder vergunningsnummer 12048594. Harrie Arendsen treedt als Volvo-dealer op als verbonden bemiddelaar van Volvo Car Finance. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaard informatieblad in de showroom. Volvo Car Finance en uw Volvo-dealer geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financiële product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.