Levenslange onderdelengarantie

No stress ...<strong> </strong><span style="color:#787e83" class="has-inline-color">pay once</span>

No stress … pay once

Omdat jij het beste wilt voor jouw Volvo, laat je deze natuurlijk onderhouden door een Volvo Erkend Servicepunt. Zo weet je dat er uitsluitend originele onderdelen gebruikt worden, er gecertificeerde technici aan jouw auto werken én je 24/7 op Volvo Assistance – de Europese pechhulp – kunt rekenen.

We doen er nog een schepje bovenop: omdat wij alleen maar originele onderdelen gebruiken, profiteer jij van een levenslange onderdelengarantie wanneer je dit in onze werkplaats laat monteren. Geen kilometer- of jaarbeperking. Zo betaal je, zolang jij de eigenaar van de Volvo bent, nooit een tweede keer voor een dezelfde reparatie in onze werkplaats, mocht dit onverhoopt nodig zijn.

Plan een onderhoudsbeurt

Levenslange onderdelengarantie

Sinds 1 juli 2020 is Volvo het eerste en enige automerk ter wereld dat levenslange garantie geeft op originele Volvo-onderdelen. De garantie begint met de installatie van het vervangende onderdeel door de erkende Volvo-dealer en dekt materiaal- en fabricagefouten zolang je eigenaar bent van de Volvo. De kilometerstand en het bouwjaar van de auto hebben hier geen invloed op. Volvo rijders betalen dus nooit twee keer voor dezelfde reparatie!


Meer weten?

Lees de veelgestelde vragen