Volvo Harrie Arendsen Doetinchem

0314 – 334 451 | Doetinchem@harriearendsen.nl

Transportweg 23 | 7007CL | Doetinchem |
Showroom

Maandag t/m vrijdag van 9:00 – 18:00
Zaterdag van 9:00 – 17:00

Werkplaats(receptie)

Werkplaats: maandag t/m vrijdag van 8:00 – 16:45
Receptie: maandag t/m/ vrijdag van 7:30 – 18:00
Zaterdag van 9:00 – 13:00

Direct contact met Doetinchem

Recente ervaringen van onze klanten in Doetinchem:

Locatie Doetinchem biedt:

Volvo Personal Service (VPS)

Een enthousiast team van 20 specialisten

Ruim 200 zonnepanelen

Gratis (elektrische) leenfietsen

Over Harrie Arendsen Doetinchem

Doetinchem vormt samen met locatie Zevenaar team Gelderland. Het is – samen met Hengelo OV – een van onze twee flagship stores binnen Harrie Arendsen. In Doetinchem verkopen we zowel nieuwe als ook gebruikte Volvo’s. We voeren onderhoud uit en repareren auto’s weer in hun originele staat. Dat doen we overigens niet alleen voor Volvo, ook voor Lynk & Co en Polestar zijn we servicepartner.

Wil jij blijven wachten terwijl wij aan jouw auto werken? Maak gebruik van een van onze werkplekken. We hebben zelfs een speciale afleverruimte, zodat we vóór een proefrit of aflevering de veiligheidssystemen in alle rust aan je uit kunnen leggen. Met vier laadpalen op ons parkeerterrein en vier laadpalen in onze afleverruimtes zijn we niet alleen voorbereid om jouw accu weer even op te laden, we zijn ook klaar voor een elektrische toekomst! En wil je jouw auto op locatie geleverd hebben? Geen punt, maak gebruik van onze ‘showroom’ service en wij leveren ‘m in stijl bij jou voor de deur af.

Weet je trouwens dat we op al onze locaties met het VPS principe werken? Dit betekent dat je altijd direct contact hebt met één van onze monteurs. Jullie bespreken samen wat er aan jouw auto moet gebeuren en uiteindelijk ook de inhoud van de factuur. Wel zo persoonlijk, wel zo transparant!