Klanten beoordelen ons met een
9.1 op basis van
3920 beoordelingen

Profiteer van een fraaie Mild hybrid actie!

Gratis motorupgrade van B3 naar B4 of B4 naar B5

Gratis 5 jaar fabrieksgarantie

Inclusief Google infotainment systeem

Nú samenstellen,
snel rijden!

Comfortabel rijden zonder '<em>stekkeren</em>'

Comfortabel rijden zonder ‘stekkeren

Ben jij nog niet overtuigd van al die modellen met een stekker, maar droom jij stiekem wel van ultiem rijplezier in een nieuwe Volvo? Ga voor regenereren en kies een Mild Hybrid. Je profiteert nú tijdelijk van een voordeel oplopend tot 2.500,-.
Zelf een Mild hybrid in praktijk ervaren?

Plan jouw proefrit

De actiemodellen:

Mild hybrid icoon

Regeneratief remmen laadt de auto op

In tegenstelling tot een Plug-in hybride of volledig elektrische auto, laad je de accu van een Mild hybride auto vólledig op zonder dat er een laadpaal of -station aan te pas komt! Tijdens het regeneratief remmen komt er elektrische energie vrij, wat vervolgens wordt opgeslagen in een 48-volt accu en zo de auto aandrijft. Je kunt het vergelijken met de dynamo van een fiets: door beweging komt er energie vrij. Regeneratief remmen vergroot de actieradius – het elektrische bereik – van je auto, zonder dat je daar zelf bewust iets voor hoeft te doen: remmen moet je immers toch!

Het comfort van regeneren

Waar de term ‘Plug-in hybride’ meer dan regelmatig voorbijkomt, is een MHEV – Mild Hybrid Electric Vehicle – doorgaans minder bekend. De Mild hybrid technologie draagt bij aan een verfijndere rijervaring waar geen stekker aan te pas komt. Deze motor zorgt kort gezegd alleen voor ondersteuning van de verbrandingsmotor, zodat deze minder belast wordt. Dit heeft, met name in het stadsverkeer, een positieve uitwerking op de emissies en het brandstofverbruik. Ook maakt deze elektrische ondersteuning jouw rijbeleving nóg soepeler en krachtiger tegelijk: de motor start namelijk razendsnel en de geïntegreerde startmotor geeft tijdens het optrekken een boost aan de benzine- of dieselmotor. En nu hebben we een speciale actie!

Regenereren? Zo werkt het!

Vanaf 2030 verkoopt Volvo alleen nog volledig elektrische auto’s, als deel van de oplossing in de strijd tegen klimaatverandering. Maar zover is het nog niet en dus is de Mild hybrid motorvariant vandaag de dag nog steeds ongekend populair en ruim vertegenwoordigd op de Nederlandse snelwegen. Regenereren zonder te ‘stekkeren’. Een ideaal alternatief om zuiniger van A naar B te reizen. Hoe het werkt zie je hier.