Polestar Optimalisatie, vanaf € 695

Ready, set ... <span style="color:#787e83" class="has-inline-color">GO!</span>

Ready, set … GO!

Wil jij sneller, slimmer én sportiever kunnen schakelen in jouw Volvo? Meer controle tijdens haarscherpe bochten en meer pk’s zodat de auto sneller accelereert? Dat kan! Polestar Engineered Optimisation is een officieel Volvo product en zorgt ervoor dat jij nóg meer uit je Volvo haalt. ‘Gewoon’ via een geavanceerde software-upgrade, zonder dat er een moersleutel aan te pas komt. Zo simpel is het!

Voorzie jij jouw Volvo dit jaar nog van deze software-upgrade? Dit kan vanaf slechts € 695! Informeer naar de mogelijkheden en prijs voor jouw Volvo.

Plan jouw upgrade

Meer motorvermogen, koppel en een sportievere rijbeleving

Iedere kilometer in een Volvo is genieten. Dat was al zo in de ÖV4 (het allereerste model ooit) en dat is in de nieuwste modellen – en alles daartussenin – niet anders geworden. Om het af te maken, is er altijd ruimte voor fine-tuning. Dat dachten ze bij Polestar en Volvo ook. Daarom is er Polestar Engineered Optimisation: hét prestatiepakket wat jouw Volvo nog sneller en evenwichtiger maakt. Een samenwerking van twee krachtige merken die jouw rijervaring naar een sportiever niveau tilt. In slechts een uurtje voorzien wij jouw Volvo van de optimalisaties waarbij we zes belangrijke prestatieaspecten van de aandrijflijn upgraden.

Het resultaat?

Meer vermogen

Sportievere gaspedaalreactie

Optimale schakelprecisie

Perfect afgestelde aandrijflijn

Hecht je waarde aan een subtiele verwijzing naar
deze upgrade? Dan monteren we het exclusieve
Polestar Engineered-embleem ook meteen op de achterkant
van jouw Volvo.

Ja, dat wil ik!