Print deze pagina

Volvo onthult nieuw gezinslid: begroet de XC40!

Na maandenlang wachten en gonzende geruchten, ging op 21 september jl. in Milaan het doek eraf!

Het nieuwe, Zweedse paradepaard werd onder nauw toezicht van de wereldwijde pers onthuld. Het ‘broertje’ van de XC60 en XC90 zag eindelijk het daglicht en héél veel mensen zagen hèm. De XC40 is onthuld!

Van winkelen in de stad tot cruisen over de snelweg; met deze nieuwe Volvo ben je op iedere situatie voorbereid. Laat je verrassen door de veelzijdige mogelijkheden van het interieur, het exterieur én de talloze, functionele opbergmogelijkheden. Van ‘gedurfd speels’ tot ‘stijlvol premium’; met de oneindige reeks aan kleuren en materialen hoef jíj alleen nog maar te kiezen. Staat jouw droomauto volgend jaar op jouw oprit? Het kan!

Volvo XC40: dé frisse, stoere en robuuste SUV

“Van het begin af aan wilden we dat de Volvo XC40 fris en onderscheidend zou zijn”, vertelt Thomas Ingenlath, Chief Design Officer bij Volvo Cars. “Een Volvo waarop kopers al hun creativiteit kunnen loslaten. XC40-rijders zijn geïnteresseerd in mode, design en cultuur. Ze wonen vaak in grote, drukke steden waar van alles gebeurt. Ze willen daarom ook een Volvo die hun persoonlijkheid reflecteert. De nieuwe Volvo XC40 is die auto.”

Deze nieuwe Volvo is niet alleen tot het dak gevuld met de vertrouwde veiligheidsopties waardoor je heel comfortabel (en veilig) rijdt, maar bij de ontwikkeling is ook gekeken naar slimme opbergmogelijkheden waardoor jouw auto opgeruimd is én blijft. Dat rijdt wel zo prettig. Zo past er maar liefst een laptop in de deurpanelen en biedt het middenconsole ruimte voor het opbergen van munten, (bank-)passen, en oplaadkabels voor mobiele apparaten. Dit zijn unieke opties en is tegelijkertijd slechts een klein tipje van de innovatieve Volvo sluier. Elders op onze website lees je meer informatie over de XC40 mogelijkheden.

Bekijk de XC40 vanaf 2018 in Nederland

Met de komst van de nieuwe XC40 is het XC-portfolio compleet. In het eerste kwartaal van 2018 kun je de XC40 zelf zien én proberen in onze showrooms. Voor de snelle beslisser is deze compacte SUV vanaf eind september dit jaar al te bestellen. Ben jij al overtuigd?

‹ Terug naar het overzicht
Deel mij: