Print deze pagina

Volvo V60 & S60 Polestar voorzien van update

Kracht en verfijning in volmaakte harmonie

Volvo Polestar

De Volvo S60 en V60 Polestar zijn vernieuwd. Van de vernieuwde Polestar worden er slechts 1500 gebouwd. Allemaal zijn ze voorzien van een uniek productienummer, dit productienummer is zichtbaar geplaatst op de instaplijsten.

Naast de nieuwe kleur genaamd Bursting Blue Premium is ook de aerodynamica aangepakt. Met het nieuwe Aero pakket is de downforce ten opzichte van het reguliere model met zeker 30 procent verhoogd. De nieuwe splitters, zijskirts en achterspoiler maken deel uit van dit pakket en zijn volledig vervaardigd uit koolstofvezel.

Verder zijn ook de lichtmetalen wielen voorzien van een update en worden deze nu in een “two-tone” kleur geleverd namelijk; zilver / zwart. Om het geheel compleet te maken zijn de buitenspiegels voorzien van een koolstofvezel behuizing.

Motoren vernieuwde V60 & S60 Polestar

De Volvo S60 en V60 Polestar worden aangedreven door een 2,0 liter viercilinder met turbocharger en compressor. Het vermogen ligt op 367pk en het 470 Nm. De S60 Polestar gaat van 0 naar 100 km/h in 4,7 seconden, wat 0,1 seconde sneller is dan zijn grotere broer de V60. De topsnelheid is elektronisch afgeregeld op 250 km/h. De roestvrijstalen free-flow uitlaat, het AWD-systeem en 8-traps versnellingsbak zorgen ervoor dat jij het vermogen optimaal kan benutten.

Volvo V60 Polestar occasion

Naast de nieuw te bestellen Polestar V60 en S60 hebben wij bij Harrie Arendsen ook een prachtige Rebel Blue Volvo V60 full options occasion staan, bekijk hem hier.

‹ Terug naar het overzicht
Deel mij: