Ons verhaal

<mark style="background-color:rgba(0, 0, 0, 0);color:#787e83" class="has-inline-color">Verder gaan </mark>start dichtbij

Verder gaan start dichtbij

Wij zijn Harrie Arendsen. Een dynamische organisatie met visie, ambitie en een gezonde dosis lef! Jou verder helpen: dat vormt de magneet in álles wat we doen. We zorgen dat jij onafhankelijk kunt zijn door jou mobiliteitsoplossingen te bieden. Elke dag. Met elkaar vanuit passie en respect voor mens, milieu en profit ambassadeurs creëren. Of het nou gaat om een klant, een collega of een leverancier: het maakt voor ons geen enkel verschil.

Duik in de wereld van ‘Harrie’

Harrie Arendsen maakt sinds januari 2024 onderdeel uit van de Nieuwenhuijse Groep, een Volvo-dealer met locaties in Apeldoorn, Meppel, Raalte, Zutphen en Zwolle. Net als Harrie Arendsen is het een familiebedrijf en samen zijn we actief in de regio Gelderland, Overijssel en Drenthe. Met in totaal 9 Volvo-locaties zijn we één van de grootste Volvo-dealers in Nederland. Gezamenlijk hebben we één doel: jou op een comfortabele manier van A naar B verplaatsen. Of naar Z. Het middel regelen wij.

Onze beloftes aan jou

Je wilt op elkaar bouwen. Sterker nog, elkaar blind kunnen vertrouwen. Telkens weer. Gisteren, vandaag én morgen. Daarom doen wij jou vier beloftes. Ze vormen een soort kompas en beschrijven wie we zijn, waar we voor staan en wat ons verbindt. Wat jij van ons mag verwachten. Beloofd!

Warm welkom

Je kunt altijd bij ons terecht. Voor een goed gesprek of een lekker kopje koffie. Voor een passend advies of persoonlijke service. Én voor eerlijke prijzen.

Altijd persoonlijk

Wij denken met je mee, met jouw situatie. Nou ja, over mobiliteit dan. Onszelf bemoeien met jouw privé- leven doen we niet.
Erewoord.

Beste oplossing

Je krijgt van ons meestal wat je vraagt, maar vaker nog wat je nodig hebt. Wij kennen de innovaties en meest actuele mobiliteitsoplossingen. En durven te veranderen.

Kwaliteit voorop

Bij ons mag je duurzaam vakmanschap verwachten. Niet tevreden? Ai! We gaan samen in gesprek en lossen het op. Altijd.