Print deze pagina

Sponsoring

Maatschappelijk betrokken ondernemen

Volvo Harrie Arendsen is een maatschappelijk betrokken onderneming. Het zit in onze DNA. Vanuit onze visie ondersteunen wij een aantal regionale Goede doelen. Hieruit komt onze maatschappelijke betrokkenheid naar voren met de wens om de (hulpbehoevende) mens in onze regio op zijn/haar niveau deel te laten nemen aan activiteiten in onze maatschappij. Wij vinden het onze verantwoordelijkheid om er samen een mooiere wereld van te maken.

De keuze voor onderstaande stichtingen en sportverenigingen is een bewuste keuze. Wij kunnen helaas niet aan alle aanvragen voldoen en om die reden zullen wij geen andere sponsoraanvragen inwilligen. Om toch onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen, hebben wij gekozen voor onderstaande projecten. 

Stichting Kanjers voor Kanjers

De Stichting Kanjers voor Kanjers (SKVK) levert een bijdrage aan regionale projecten die het welzijn van het kind ondersteunen en bevorderen. Kanjers voor Kanjers geeft kinderen in de Achterhoek de mogelijkheid om leuke momenten door sport en spel te beleven die zij anders waarschijnlijk niet hadden gehad. Door het organiseren van sportieve evenementen, en donaties van particulieren en het bedrijfsleven, maakt Kanjers voor Kanjers dromen van kinderen waar. Het geld dat wordt ingezameld komt volledig ten goede aan projecten voor sport en spel voor kinderen in de buurt. Iedereen met een wens voor het welzijn van kinderen kan bij Kanjers voor Kanjers terecht. Dat kunnen zowel aanvragen zijn voor groepen als voor een individueel kind.

Meer weten over Kanjers voor Kanjers? Klik hier.

Aniek van Koot

Stichting Kanjers voor Kanjers, Volvo Harrie Arendsen en wereldkampioen Aniek van Koot organiseerden samen een rolstoeltennisclinic voor kinderen. Aniek van Koot laat samen met veel andere kanjers alle ins en outs zien van het rolstoeltennis en zij geeft informatie over de mogelijkheden van aangepast sporten. Aniek van Koot is sinds 2014 ambassadeur voor de stichting. Zij weet als geen ander hoe belangrijk dit steuntje in de rug is en ieder kind een kans te geven. "Omdat je als kind spelen mag. Het motto van Kanjers voor Kanjers, en een zin die haar enorm raakt. Door haar lichamelijke beperking wist zij op jonge leeftijd niet dat ze kon sporten. Gelukkig heeft zij dat uiteindelijk wel uitgevonden en heeft ze er nu haar grootste passie in gevonden. Ik heb van mijn handicap een deugd kunnen maken en ik ben in een bevoorrechte situatie beland dat ik anderen verder kan helpen.

Volg Aniek van Koot hier.

Kanjers voor Kanjers Cycling Team

Het Cycling Team van Kanjers voor Kanjers doet mee aan wedstrijden in Nederland en in het buitenland om meer naamsbekendheid te geven aan de SKVK. Het Sensa-Kanjers voor Kanjers Cyclingteam rijdt voor stichting Kanjers voor Kanjers. Kinderen dicht bij huis blij maken. Dát is wat Kanjers voor Kanjers voor ogen heeft. Want ook in Oost-Gelderland zijn kinderen die niet, of onvoldoende in staat zijn om te spelen en sporten. Kinderen waar van je weet dat ze thuis bijna nooit iets extra’s krijgen, omdat er nauwelijks geld is. Een kind dat langdurig ziek is, kinderen met een beperking, kinderen die om wat voor reden niet thuis kunnen wonen of geen kind kunnen zijn.

Meer weten over het Kanjers voor Kanjers Cycling team klik hier.

Stichting Bergh in het Zadel

De Stichting Bergh in het Zadel heeft als doel om geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Iedere vier jaar gaat het ingezamelde geld naar een ander onderzoek. Frank Arendsen, een fanatiek fietser, doet samen met een aantal medewerkers mee aan deze traditionele fietstocht. De opbrengst gaat voor 100% naar het kankeronderzoek zonder aftrek van organisatiekosten. Elke vier jaar wordt een, door het KWF goedgekeurd, onderzoeksproject gefinancierd. Een meeropbrengst wordt gebruikt om regionale projecten te ondersteunen. Bergh in het zadel is één van de grootste particuliere fondsenwervers voor het KWF en draait volledig op vrijwilligers.

Lees hier meer over Stichting Berg in het Zadel.

Stichting Vang je droom

Met onze vestigingen in Twente ondersteunen wij de Stichting Vang je droom. Deze stichting wil kinderen die het om welke reden dan ook moeilijk hebben een beetje kleur in hun leven bieden. De stichting wil graag een lichtpuntje brengen en daarbij als dromenvanger fungeren. Door het realiseren van een droom geef je het kind een herinnering mee, waar hij/zij nog lang met een positief idee aan terug kan denken.

Bekijk hier welke dromen Stichting vang je droom verwezenlijkt!


Regionale Hockeyverenigingen

Volvo staat voor topprestaties, de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond ook. Volvo wil jonge hockeytalenten graag ondersteunen. Dit kan met de Clubbonus, een initiatief van Volvo Cars Nederland BV. Uw vereniging kan in aanmerking komen voor deze Clubbonus door een sponsorovereenkomst aan te gaan met één van de vestigingen van Volvo Harrie Arendsen. De gesponsorde club ontvangt € 1.000,- netto bij elke nieuwe Volvo die een clublid of de ouders van een jeugdlid bij ons koopt of least. Dit bedrag wordt door de importeur betaald en gaat dus niet ten kosten van een eventuele inruil of korting!

Ren- en Toervereniging De Zwaluwen

Volvo Harrie Arendsen is sponsor van deze vereniging en ondersteunt de vereniging met een clubauto.

Meer lezen over de Ren- en Toervereniging De Zwaluwen? Lees hier.

​De jeugd heeft de toekomst.

Met veel plezier en met volle overtuiging willen wij graag bijdragen aan het ontwikkelen van een talent van een kind.

Het beste uit een kind halen op zijn/haar eigen niveau. Samen met Stichting Kanjers voor Kanjers halen we het beste uit het (hulpbehoevende) kind in ons rayon.

Samen met de Voetbalacademie van De Graafschap, een onderdeel van Achterhoek United, willen we toptalenten op gebied van sport ondersteunen.
Niets is mooier dan het talent en de passie van een kind te zien en daarin te investeren. Als een kind, op welk niveau ook, zijn talent kan ontwikkelen, geeft dat ontzettend veel zelfvertrouwen en een goed zelfbeeld.
Dat zet een kind in zijn kracht. Bij De Graafschap sponsoren wij om die reden Pim Lukassen