Print deze pagina

Vacature 1e Autotechnicus Zevenaar

1E AUTOTECHNICUS + APK (M/V) ZEVENAAR

FULLTIME, 38 UUR P.W.

Volvo dealer Harrie Arendsen, is een toonaangevend dealerbedrijf met vijf vestigingen in de Achterhoek en Twente. Wij vertegenwoordigen het merk Volvo waarbij alles om mensen draait.

Onze goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers bieden optimale service aan onze klanten door professioneel gastheerschap, gedrevenheid en verantwoordelijkheidsgevoel. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het zelfstandig plegen van onderhoud, reparatie en het stellen van diagnose bij storingen aan Volvo personenauto’s volgens het Volvo Personal Service principe. Dat houdt in dat er voornamelijk met twee monteurs aan één auto wordt gewerkt. Desgewenst sta je klanten te woord voor het stellen van een diagnose of voor uitleg over een reparatie.

  • Je bent een 1e autotechnicus/technisch specialist.
  • Je bent in het bezit van het diploma APK keurmeester.
  • Je hebt een enthousiaste, klantvriendelijke uitstraling.
  • Je vindt het directe klantencontact een uitdaging
  • Je bent een echte teamplayer en beschikt over een flexibele instelling.
  • Je bent bereid tot het volgen van cursussen en opleidingen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een fulltime baan (38 uur) met veel ruimte voor eigen initiatief bij een informele no nonsens en resultaatgerichte organisatie. Je krijgt een afwisselende en uitdagende baan in een moderne werkomgeving en een leuk team hardwerkende collega’s. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling en opleiding.

Onze organisatie hecht veel waarde aan een goede werksfeer waarin werknemers- en klantentevredenheid centraal staan. Professionaliteit, service en plezier vormen onze cultuur

Spreekt deze vacature je aan?

Stuur dan jouw motivatie inclusief CV naar:

Harrie Arendsen Zevenaar B.V.
Afdeling P & O t.a.v. Angela Straatsma
via a.straatsma@harriearendsen.nl