<strong>Onderhoud aan jouw Polestar en Lynk & Co</strong>

Onderhoud aan jouw Polestar en Lynk & Co

Dat je bij ons terechtkunt voor periodiek onderhoud aan een Volvo, is jou uiteraard wel bekend. Maar weet je dat wij ook partner zijn in het onderhouden van Polestar en Lynk & Co? Twee gecertificeerde specialisten werken nauwkeurig en tegelijkertijd aan jouw auto waardoor jij binnen no time jouw weg weer kunt vervolgen. Vragen of onduidelijkheden? Je wordt direct geholpen door de technicians die het onderhoud aan jouw auto hebben uitgevoerd. Wel zo fijn!

Polestar


Wij zijn service en Handover partner van Polestar. Dit wil zeggen dat jij bij al onze locaties terechtkunt voor onder andere onderhoud, reparatie, schadeherstel en APK. Een werkplaatsafspraak maken? Dit kan direct via onze planner. De eerste 3 onderhoudsbeurten van een Polestar 2 zijn helemaal gratis (vanaf aflevering). Ook profiteer jij van 8 jaar garantie op de accu én 12 jaar garantie op de carrosserie.

 
Werkplaatsafspraak plannen

Lynk & Co


Van Lynk & Co zijn wij eveneens service en Handover partner. Heb je een nieuwe Lynk & Co besteld? Grote kans dat wij die voor jou klaarmaken en op een gewenste locatie afleveren. De werkwijze in geval van onderhoud is iets anders. Van tevoren neem je contact op met de serviceafdeling van Lynk & Co. Zij plannen vervolgens een afspraak via ons voor jouw auto in. Uiteraard ontvang je hiervan een afspraakbevestiging.

 
Contact opnemen met Lynk & Co – 0800 3735 500

Korte lijnen en acties

door onze VPS werkwijze

Originele onderdelen

waardoor jij jouw garantie behoudt

Gratis software updates

in de werkplaats én Over the air

Vervangend vervoer óf comfortabele wachtruimte

inclusief fijne flexwerkplekken

Polestar, Lynk & Co en Volvo vallen alle drie onder het moederbedrijf GEELY. Een autofabrikant die bij de top 3 van de wereld behoort en leidend is op het gebied van veiligheid. Dit kenmerkt zich met een eigen karakter. Denk hierbij aan de ‘Thor Hammer’ koplampen, leder vrije interieur en de premium uitstraling. Kortom, qua veiligheid en duurzaamheid zit je altijd goed!

Op zoek naar originele Polestar accessoires of merchandise?