Zorgeloos genieten met Volvo <mark style="background-color:rgba(0, 0, 0, 0);color:#787e83" class="has-inline-color">Private Lease</mark>

Zorgeloos genieten met Volvo Private Lease


Er gaat weinig boven het gevoel van zekerheid. Achterover leunen en écht ontspannen. Weten dat alles geregeld is en kwaliteit gewaarborgd wordt. Dat kan met Volvo Private Lease. Daarmee rijd jij in een gloednieuwe auto met een all-in tarief, zonder extra kosten of al te veel kleine lettertjes. Precies zodat jij weet wat je kunt én mag verwachten. Een sterke combinatie van comfort, betrouwbaarheid en service!

Bereken direct mijn maandbedrag!Meer informatie ontvangen
Geen bijtelling, wel profiteren van Keurmerk Private Lease!

Waar de zakelijke leaserijder een vast bedrag aan bijtelling per maand betaalt, is dat voor jou niet van toepassing. Jouw Private leaseauto behoort namelijk niet tot jouw eigendommen en hierdoor vervalt het betalen van belasting over het aankoopbedrag. Dat scheelt jou een aanzienlijk bedrag per maand. Wel de lusten, niet de lasten. Op de brandstof na – die moet je uiteraard zelf betalen – is alles inbegrepen. Wel zo overzichtelijk en transparant dus.

Volvo EX30

Vanaf € 529 p/m. excl. subsidie

Volvo XC40 MHEV

Vanaf € 629 p/m.

Volvo xc40 recharge sepp subsidie

Volvo EX40 Pure electric

Vanaf € 719 p/m. excl. subsidie

Lease de Volvo die bij jou past

Bij het samenstellen van het leasecontract wordt alles afgestemd op jouw situatie en – nog belangrijker – jouw mobiliteitswensen. Dit gaat verder dan het selecteren van het model, de kleur lak of het type bekleding. Ga jij veel kilometers maken of rijd je voornamelijk dichtbij huis? Rijd je al een aantal jaren (schadevrij) rond of ben je een relatief nieuwe rijder? Rijd je het liefst ieder jaar een andere auto of lease je graag voor een langere periode? Geven winterbanden je een extra veilig gevoel ja of nee? Wij horen het graag en houden er rekening mee! Want alleen door goed naar jouw wensen te luisteren, kunnen wij jou voorzien van een ideale Private Lease auto.