Bandenwissel

Maak die <span style="color:#787e83" class="has-inline-color">switch!</span>

Maak die switch!

Hoe verleidelijk het misschien ook is: bewaar de bandenwissel niet tot het laatste moment. Niets is namelijk zo veranderlijk als … inderdaad: het weer! Dus hup, plan alvast jouw afspraak zodat we de vervangende wielenset tijdig tevoorschijn kunnen halen uit ons bandenhotel. Oh – en omdat jouw Volvo dan toch in onze werkplaats staat, vullen wij de ruitensproeiervloeistof meteen even bij. Gratis. Da’s pas een succesvolle wissel!

Plan jouw bandenwisselOfferte voor nieuwe banden

Hallo zomer

Het moment dat de winterbanden er weer af kunnen vormt natuurlijk hét startsein voor de lente en een lange, hopelijk tropische zomer. De komende maanden bieden de zomerbanden dankzij hun profiel en de samenstelling van het rubber belangrijke voordelen bij warme(re) temperaturen. Zo heb je meer grip op de weg en hierdoor een verkortere remweg én gaat een zomerband doorgaans langer mee omdat deze veel minder slijt dan zijn winterse vervanger.

Op naar de winter

Vervang naast je garderobe ook je zomer- voor winterbanden zodat je zelfs in de meest winterse weersomstandigheden met een veilig gevoel de weg op gaat. Winterbanden zorgen namelijk voor een betere grip bij temperaturen lager dan 7 C°, wat resulteert in een kortere remweg. Daarnaast verkleint het de kans op aquaplaning omdat het regenwater goed afgevoerd wordt.

Wist je dat wij ook een ruime voorraad gebruikte winter én zomerwielen hebben?