Volvo Erkend Schadeherstel

<mark style="background-color:rgba(0, 0, 0, 0);color:#787e83" class="has-inline-color">Auw!</mark> Wat nu?

Auw! Wat nu?

Schade aan jouw Volvo: je wilt er niet aan denken maar als het dan tóch gebeurt, is vakkundig herstel de enige remedie. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de wond snel en netjes weer geheeld wordt. Jij hoeft je nergens druk om te maken want wij regelen alles voor je, uiteraard geheel volgens de nauwkeurige Volvo-norm.

Plan jouw schadeherstel

Terug op het oorspronkelijke veiligheidsniveau

Onze gecertificeerde technici kennen jouw Volvo, met alle specificaties van het betreffende model, tot in het kleinste detail. Hoe complex de veiligheidsvoorzieningen als SIPS en WHIPS tegenwoordig ook zijn: de experts weten waar ze (niet) aan moeten sleutelen en werken hierbij uitsluitend met originele Volvo-onderdelen, de originele montagematerialen en volgen de Volvo-voorschriften op de voet. Alleen hierdoor krijgt jouw Volvo weer diens oorspronkelijke veiligheidsniveau terug, iets waar ons merk natuurlijk al jaren om geroemd wordt. Mede om die reden krijg jij vier jaar garantie op alle reparaties aan de carrosserie en zelfs een levenslange garantie op de onderdelen!

Scherven brengen geluk, maar sterretjes niet!

Heb je schade aan je autoruit waardoor je jouw reis niet kunt voortzetten? Je kunt 24/7 terugvallen op Volvo Assistance, de Europese pechhulp die je bereikt via 0800-865862277. Tijdens onze openingstijden kun je ons natuurlijk ook bellen zodat wij alles voor je kunnen regelen.  Directe reparatie of vervanging van de autoruit wordt uiteraard ook geheel volgens de strikte Volvo-normen en met de originele Volvo-producten en -technieken gedaan, waardoor jouw garantie in tact blijft. Ben je minimaal WA plus verzekerd, dan dekt de verzekering doorgaans alle kosten voor de reparatie van een ster in de ruit.