Selecteer en combineer

Ben jij op zoek naar een bedrijfswagen geschikt voor het vervoeren van jouw goederen? Of een ‘kekke’ camper voor onvergetelijke weekenden weg? Ontdek de veelzijdigheid van XBUS!

Scroll naar beneden

Een elektrische bus was nog nooit zo persoonlijk.

Vanaf € 17.380,-

Met maar liefst 10 modulaire varianten stel jij jouw eigen XBUS samen. Precies zoals ‘ie bij jou past.
De volledig elektrische XBUS is extreem licht en duurzaam. Standaard zijn er zonnepanelen verwerkt in het dak.

Tot 600 km

puur elektrisch bereik

Twee keuzes

Standaard of Off-road chassis

AWD aandrijving

met recuperatie-elektromotoren

Laadvermogen tot

5,3 m³ (afhankelijk van de gekozen module)

Ga voor avontuur of kies voor lekker standaard.

ZONNE-ENERGIE

De geïntegreerde zonnepanelen op het dak van de XBUS wekken tot wel 10kWh stroom per dag op. Door zelf elektriciteit op te wekken is het in de meeste gevallen onnodig om de XBUS op te laden.

BATTERIJMODULES

Afhankelijk van het gekozen chassis zijn de verwisselbare batterijmodules geïntegreerd in de achterzijde of in het midden van de XBUS.

ICONISCH DESIGN

Het design is tijdloos en doet dankzij de LED-verlichting, hippe kleurstelling en het minimalistische interieur denken aan de oude Volkswagen T2. Maar dan met een moderne twist!

KLIK & MIX

Je begint met het chassis, waarbij je kunt kiezen tussen een standaard en een off-road variant. Vervolgens zijn er meer dan 10 verschillende modules beschikbaar die van de XBUS een cabriolet, terreinauto, bakwagen, stationwagon, pick-up bestelauto of zelfs kampeerbus maken. Na verloop van tijd jouw bedrijfswagen ombouwen tot camper? Geen probleem. De modules zijn achteraf te wisselen.