Volvo kopen

Op zoek naar een nieuwe Volvo of een tweedehands Volvo?

Hieronder treft u de mogelijkheid aan om een nieuwe of een gebruikte Volvo te kopen. Bij Harrie Arendsen hebben we altijd een grote voorraad hoogwaardige, goede en nette volvo occasions staan. Uiteraard hebben wij ook een voorraad nieuwe volvo modellen. Zo hoeft u niet te wachten tot uw Volvo uit de fabriek rolt, maar rijdt u direct weg met uw gloednieuwe Volvo.

Staat uw Volvo er niet tussen waar u naar op zoek bent, laat het ons dan weten. Wij gaan graag voor u op zoek.

​Volvo occasion kopen

Een Volvo is een degelijke auto die lang meegaat. Hierdoor is een Volvo zeer geschikt om als occasion aan te schaffen. Bij Harrie Arendsen zorgen wij ervoor dat u altijd een Volvo occasion van kwaliteit koopt. Voordat wij de occasion in de verkoop zetten checken wij de auto grondig en zorgen wij ervoor dat deze voor in ieder geval een jaar APK gekeurd is.

Tweedehands Volvo modellen zijn onderverdeeld in twee onderdelen, de Volvo Selekt modellen en de ”gewone” Volvo occasions. Volvo Selekt occasions zijn modellen die jonger zijn dan 5 jaar en maximaal 150.000 kilometer hebben gereden. Bovendien bieden wij u onder andere 12 maanden Europese garantie en tevredenheidsgarantie. De occasions die niet aan deze eisen voldoen behoren tot de gewone Volvo occasions. Uiteraard ook tweedehands modellen van goede kwaliteit, waarbij wij u Bovag garantie bieden.

Bij Harrie Arendsen hebben wij een ruime voorraad Volvo occasions voor u klaarstaan. Van zeer jong gebruikt tot wat ouder en in veel verschillende uitvoeringen. Voor ieder wat wils, daar streven wij naar. Mocht de tweedehands Volvo van uw keuze er onverhoopt toch niet bij zijn, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij gaan dan kijken wat wij voor u kunnen doen.

Nieuwe Volvo kopen

In Zweden staat zorg voor mensen hoog in het vaandel. Iedereen is belangrijk. Het leven is belangrijk. Dit vormde altijd al een natuurlijk uitgangspunt in Volvo's ethiek voor de fabricage van auto's. Het is deze zorg voor het welzijn van de bestuurder, de passagiers en alle andere betrokkenen die Volvo altijd heeft gekenmerkt. Ook in de toekomst zal dit zo zijn.

De mens komt op de eerste plaats. Dat is de basisgedachte sinds de oprichting van Volvo. En het uitgangspunt voor onze innovaties op het gebied van veiligheid, connectiviteit en rijplezier. Dit doen we door conventies los te laten en buiten de gebaande paden te denken. Zo komen we tot oplossingen die het leven veiliger, makkelijker en leuker maken.

Als trotse Volvo dealer bieden wij u dan uiteraard de nieuwste modellen van Volvo aan. Mocht u vragen hebben over de nieuwste modellen van Volvo neem dan gerust contact met ons op. Onze professionele verkoopadviseurs helpen u graag.