Print deze pagina

Verlengde garantie

EXTRA GARANTIE VOOR ELKE VOLVO

De zekerheid van Volvo geldt voor een nieuwe, maar ook voor een gebruikt gekochte Volvo. Afhankelijk van de leeftijd en de kilometerstand van de auto geeft Volvo tot een jaar garantie bij de aankoop van een gebruikte Volvo (Volvo Selekt). Voor een nieuwe Volvo geldt een garantietermijn van twee jaar.

Aansluitend daarop kunt u nu de garantietermijn verlengen. Met dezelfde aantrekkelijke voordelen. In de praktijk zult u dus nooit verrast zult worden door onverwachte reparatiekosten. Deze garantie noemen we Verlengde Garantie.

​VERLENGDE GARANTIE

De Verlengde Garantie van Volvo Harrie Arendsen gaat verder waar de fabrieksgarantie afloopt. U verlengt dus de garantietermijn – met dezelfde dekking – tegen aan aantrekkelijk tarief. De garantietermijn kan met 24, 12 of 6 maanden worden verlengd. Deze garantie geldt voor zaken die wellicht ooit stuk zullen gaan maar niet behoren tot de normale slijtagedelen (zoals banden, bougies, remblokken etc.). De garantie geldt zowel voor de onderdelen, maar ook voor het arbeidsloon.

Verlengde Garantie laat u langer onbezorgd genieten van uw Volvo. Klik hier voor de uitgebreide toelichting of vraag onze verkoopadviseurs.