Print deze pagina

Volvo Selekt

Volvo Selekt: de beste en veiligste manier om een gebruikte Volvo te kopen

Volvo Selekt is de veiligste manier om een gebruikte Volvo te kopen. Met een Volvo occasion uit ons Selekt-programma koopt u meer dan alleen een auto: u koopt onze belofte aan u van zekerheid. Volvo Selekt geeft u een totaalpakket met de hoogste mate van kwaliteit en zekerheid, zodat het kopen van Volvo Selekt auto’s op nieuwe auto’s na altijd de beste optie zijn.

Auto's met Volvo Selekt bij Harrie Arendsen:

  • Ze zijn altijd jonger dan 60 maanden
  • Hebben minder dan 150.000 kilometer gereden
  • Volledige onderhoudsgeschiedenis aanwezig
  • Hebben standaard 12 maanden onbeperkte kilometergarantie
  • Zijn geïnspecteerd door onze eigen erkende Volvo-technicus
  • De Volvo Selekt auto's worden gereed gemaakt aan de hand van een checklist en gecontroleerd op meer dan 100 punten.

De tijd heeft geen vat op een Volvo. Maar wel op z'n prijs!

Wat krijgt u verder voor Volvo Selekt bij Harrie Arendsen?

  • Altijd de laatste software-update*;
  • Volvo Assistance én de Volvo Card;
  • Omruilgarantie (maximaal 1.500 kilometer of 30 dagen).
* Complete software-upgrade van motormanagement + aandrijflijn.


Inspectie en verkoopklaar maken

Elke Volvo Selekt occasion wordt op meer dan 100 aandachtspunten gechecked om te voldoen aan de strenge Volvo-eisen op het gebied van veiligheid, prestaties en verzorging. Er worden alleen originele Volvo-Onderdelen gebruikt, uw Volvo blijft dus altijd op-en-top een Volvo.

Volvo Selekt-garantie is één van de meest uitgebreide autogaranties. Dit is slechts voorbehouden aan officiëlle Volvo-dealers en wij kunnen en mogen u daarom deze uitgebreide zekerheid bieden.

Volvo Assistance bij Volvo Selekt

Bij het Volvo Selekt-aanbod zit tevens Volvo Assistance voor 12 maanden. DIt is meer dan alleen pechhulp voor onderweg, omdat u overal in Europa 24 uur per dag een beroep kunt doen op onze eigen pechhulp- en sleepdienst. Of u nu een lekke band krijgt of betrokken raakt bij een ongeval – elders of thuis in de problemen komt – u kunt erop rekenen dat Volvo Assistance u weer op weg helpt.

Volledige tevredenheid gewaarborgd

We streven er altijd naar dat u voor de volle 100% tevreden bent met uw Volvo Selekt-auto. Daarom bieden wij u standaard 30 dagen omruilgarantie op elke Volvo Selekt auto. Als u binnen 30 dagen of 1.500 km (wat het eerst bereikt wordt) en niet tevreden bent met uw Volvo Selekt-auto, dan ruilen wij de auto om voor een ander exemplaar van dezelfde waarde.