Onze volvo occasions


Ben je op zoek naar een gebruikte Volvo?

Harrie Arendsen is jouw Volvo Excellent dealer in de regio, gespecialiseerd in de verkoop van Volvo Occasions. Wij hebben altijd een ruim aanbod gebruikte Volvo’s. Bekijk onze voorraad Volvo Used Cars of Volvo Selekt Occasions.

Het Volvo Selekt Totaalpakket biedt u kwaliteit en zekerheid en is de betrouwbaarste optie om een Volvo occasion te kopen. Deze occasions zijn jonger dan 5 jaar en hebben maximaal 150.000 kilometer gereden. Daarnaast zijn Volvo Selekt Occasions voorzien van 12 maanden garantie op alle mechanische en elektrische onderdelen, ongeacht het aantal gereden kilometers.

Ook kan je bij ons terecht voor Volvo occasions met 6 maanden Bovag garantie. Ons ruime aanbod Volvo occasions is met uiterste zorg samengesteld en heeft daardoor een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. Bekijk bijvoorbeeld onze voorraad Volvo V40 occasions of Volvo V70 occasions.

Wanneer wij de door jou gewenste Volvo occasion niet op voorraad hebben, gaan we er voor jou naar op zoek. Ons team verwelkomt je graag in een van onze vestigingen.