Print deze pagina

Volvo lease

Profiteer nu van de tijdelijke lage rente!

3,99% rente

Voor u als zakelijke rijder hebben we Volvo Financial Lease. Hiermee financiert u het aankoopbedrag van uw nieuwe Volvo V40*, S60, V60*, V60 Twin Engine. Uw bedrijfskapitaal blijft dus beschikbaar voor andere investeringen. De slottermijn kan maximaal 50% van de kredietsom bedragen. De looptijd, de rente en het maandbedrag liggen vast. Kristalhelder, geen verrassingen. Nu tijdelijk slechts 3,99% rente gedurende de looptijd van 36 maanden!

* inclusief alle Cross Country modellen.

Vraag nu een offerte aan.

U wilt een Volvo leasen?

Volvo Harrie Arendsen biedt meer dan alleen verkoop en onderhoud van Volvo's. Bij ons kunt u bijvoorbeeld ook terecht voor het leasen van uw Volvo, zowel zakelijk als prive, huren van ski- en bagageboxen of het huren van een aanhanger.

Lease
Voordelen van Volvo Car Lease zijn o.a.:

  • Al het onderhoud, de reparaties én schades worden uitgevoerd bij uw eigen Volvo dealer.
  • Volvo Assistance garandeert u uitgebreide hulpverlening onderweg, dag en nacht en in heel Europa.
  • Gelijkwaardig vervangend vervoer bij pech en schade in binnen- en buitenland. Dit is niet overal gebruikelijk.

​Creeër meer ruimte

U heeft tijdelijk meer ruimte nodig voor bijvoorbeeld vakantie of een verhuizing? Wij verhuren ook ski- en bagageboxen, maar ook onze Harrie Arendsen aanhanger. Ook de verhuur van fietsendragers of sneeuwkettingen is mogelijk bij Harrie Arendsen.

Vervangend vervoer
Is uw auto bij ons voor onderhoud of een reparatie? Dan kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice of een vervangende auto meenemen. Zo kunt u blijven doen wat u gewend bent met uw eigen auto.