Print deze pagina

Volvo zakelijk leasen

Zakelijk leasen bij Harrie Arendsen Business

Harrie Arendsen is niet alleen expert op het gebied van Volvo auto’s. We zijn er ook voor u om het u allemaal wat makkelijker te maken met betrekking tot het zakelijk leasen. Het klinkt soms nogal wat lastig, dat leasen. Met termen als fiscaliteit, half tarief HSB en private lease. Maar wat houdt dit nou eigenlijk allemaal in? Harrie Arendsen Business neemt u graag aan de hand om op zoek te gaan wat het beste bij ú past als het op uw mobiliteitsbehoefte aankomt. Het gaat er ons om dat u volledig wordt ontzorgt. Ontzorging op het gebied van zakelijk leasen. Geheel of gedeeltelijk, net wat u wenst!

Zo kunt u al bij Harrie Arendsen Business leasen voor een aantal dagen of maanden. Daarvoor bieden wij een continue flexibele schil van huur- en shortlease auto’s. Sluit u liever een contract voor een looptijd van een paar jaar? Dan denken we óók hier graag met u in mee. En zoekt u een partner op het gebied van verhuur van accessoires of leverancier van een parkeerpas? Dan bent u eveneens van harte welkom. Veel kunnen we samen mogelijk maken! Wat kunt u nog meer verwachten?

​​HARRIE EN CO

Waarom onze klanten het zo prettig vinden om bij Harrie Arendsen Business te leasen? Dat komt voornamelijk door onze lokale, flexibele en persoonlijke aanpak en onze wil om met u mee te denken wat het beste bij u past. Ook buiten de Volvo-kaders om.

Zelfs als een ander automerk dan Volvo bovenaan uw lijstje staat, is dat bij Harrie Arendsen in goede handen. We zoeken graag samen met u naar de perfecte match en de auto die het beste bij uw mobiliteitsbehoefte past. En dat allemaal voor een concurrerende prijs.

Om ontzorging op de juiste wijze met u in te vullen, maken wij tevens gebruik van de kennis en kunde van onze partners. Partners die een verlengstuk vormen van onze dienstverlening zonder dat we inboeten op kwaliteit en service. Sterker nog, we versterken elkaar. We zijn continue kritisch, denken met elkaar mee en streven naar het overtreffen van uw verwachtingen. Partners van Harrie Arendsen Business zijn onder andere Volvo Car Lease, Volvo Car Insurance, Volvo Car Finance en ALD Automotive.

HEEFT U NOG VRAGEN?

Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen of opmerkingen? Laat het onze collega Pim Kalfs gerust even weten. Pim is binnen Volvo Harrie Arendsen verantwoordelijk voor de business-markt en is u graag van dienst. Ook komt hij met alle plezier een keer bij u langs om de mobiliteitsbehoefte in kaart te brengen en af te stemmen op de mogelijkheden die Harrie Arendsen Business u te bieden heeft.
Gezamenlijk vormen we Harrie Arendsen Business!

U kunt Pim telefonisch bereiken op:

T: 0314-334451

M: 06-50839089

Of vul het contactformulier in.


Meer informatie zakelijk leasen?