Volvo S60

Volvo S60: een uitdagend model

Aantrekkelijkheid en veiligheid optimaal gecombineerd.

Volvo
33.995

Kernpunten

  • Volvo S60:Uitdagend, geavanceerd, sportief
Voorraad nieuw S60 Bereken uw inruilwaarde
Volvo Car Configurator Maandbedrag Private Lease

Beleving Volvo S60

De Volvo S60 is ontworpen voor de liefhebber van een gefocuste imposante rit omringt door elegantie in een Scandinavisch design. Een auto waarmee u liever de B-wegen neemt om extra te kunnen genieten. De sedan heeft een natuurlijke rijdynamiek die direct aansluit op uw wensen. In de S60 word u omringt door een comfortabel interieur met alles binnen hand bereik net als zijn soortgenoot de V60.

Het exterieur van de sedan geeft een dynamisch en snel beeld wat terug te vinden is in de rijeigenschappen van de auto bijvoorbeeld de Corner Traction Control waardoor de wegligging uitstekend blijft als u versnelt in een korte bocht.

Tot slot kunt u in ruime mate de S60 samenstellen zodat u plaats kunt nemen in een auto perfect voor u.


Bijtelling/Lease S60

22% bijtelling
bijtelling vanaf € 240,- per maand
Lease vanaf € 525,-
Volvo Private Lease € 439 (48 maanden/10.000 km)

Motoren S60

Benzine

  • T2 (122pk)
  • T3 (152pk)
  • T4 (190pk)
  • T5 (245pk)
  • T6 AWD (306pk)

Diesel

  • D2 (120pk)
  • D3 (150pk)
  • D4 (190pk)
  • D5 (225pk)


Welke Volvo S60 u ook kiest: onder de motorkap klopt altijd een 100% Zweeds hart. Deze nieuwe generatie Volvo motoren zorgen voor een laag brandstofverbruik met een daarbij behorende lage CO₂- uitstoot. Daardoor komt de S60 met D2, D3 en D4 dieselmotor handgeschakeld in aanmerking voor 21% bijtelling. Met de Geartronic automaat is de bijtelling 25%.

De S60 Business De Volvo S60 biedt superieure handling, natuurlijke rijdynamiek en bijzondere prestaties. De nieuwe motoren zorgen voor een opvallend gunstig verbruik en lage uitstoot. U profiteert dus ook nog eens van een gunstig bijtellingstarief.

Algemeen S60

Volvo verbetert zijn modellen continu en introduceert nu een reeks updates voor modeljaar 2015. De 60-serie maakte hierbij een flink aantal wijzigingen door. De scherpe prijsstelling en de ijzersterke positie in de zakelijke markt blijven natuurlijk behouden. Het modeljaar 2015 uitvoeringen zijn vanaf nu te bestellen.

De nieuwe Volvo S60 is niet zomaar een auto, het is Volvo's meest uitdagende model. Met zijn meesterlijke ontwerp laat hij vele weggebruikers versteld staan. Om de meest kwetsbare onder hen - voetgangers - te beschermen, heeft Volvo een geavanceerd detectie-en waarschuwingssysteem ontwikkeld: Collision Warning met Full Autobrake en Pedestrian Detection. Hij kan stoppen bij elke snelheid - zelfs snelheden tot maar liefst 200 km/uur.

Dat Volvo vooroploopt in de ontwikkeling van veilige auto's is andermaal bewezen. Dit keer door het gerenommeerde Insurance Institute for Highway Safety (IIHS).De Volvo S60 is een van slechts twee auto's die de hoogste score in de nieuwe crashtest van het onafhankelijke Amerikaanse veiligheidsinstituut hebben behaald.

De Volvo S60 weet aantrekkelijkheid en veiligheid dus optimaal te combineren. Maar dat is nog niet alles: u als bestuurder wordt ook getrakteerd op een fantastische rijervaring. Deze uniek mix maakt de Volvo S60 tot de ideale keuze voor bestuurders die niet willen kiezen tussen veiligheid en prestatie. De S60 combineert milieu, veiligheid en prestatie.

Volvo Car Configurator

Ga naar: Volvo Car Configurator

Brochure en prijslijst

Maandbedrag Private Lease

Ga naar: Maandbedrag Private Lease

Vraag het Harrie

Deel mij:

Nieuwe voorraad