Volvo S90

Ontdek én beleef de Volvo S90

Excelleren in de executive-klasse van de premium-sedans.

Volvo
47.495

Kernpunten

  • Volvo S90:De schoonheid van eenvoud
Voorraad nieuw S90 Bereken uw inruilwaarde
Volvo Car Configurator

Beleving Volvo S90

De nieuwe Volvo S90 is een echte rijdersauto. Met het dashboard en de middenconsole naar u toegericht heeft u alles binnen handbereik en is de auto volledig op u afgestemd. Zelfs na enkele uren stapt u even ontspannen en uitgerust uit, als u instapte. Design en rij-ervaring in totale harmonie. Bekijk hieronder de nieuwe Volvo S90. Deze nieuwste telg is inmiddels in al onze showrooms te bewonderen en is nu ook te bestellen!. U bent van harte welkom!

Bestel nu de nieuwe Volvo S90 en rijdt dit jaar nog in de nieuwe Volvo!
Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!Volvo S90 Exterieur

Volvo S90 Interieur

Algemeen Volvo S90

Het elegante ontwerp van de nieuwe Volvo S90 belichaamt moderne Zweedse luxe. Eenvoudige, natuurlijke details, samengeweven met evenwicht en precisie. Scandinavië op haar mooist. Een samensmelting van luxe en design.

De Volvo S90 is een echte rijdersauto. Met het dashboard en de middenconsole naar u toegericht heeft u alles binnen handbereik en is de auto volledig op u afgestemd. Zelfs na enkele uren stapt u even ontspannen en uitgerust uit, als u instapte. Design en rij-ervaring in totale harmonie.

Nieuwe technieken
Evenals de vorig jaar gelanceerde XC90, laat de nieuwe Volvo S90 zich kenmerken door een groot aantal nieuwe technieken. Zo is ook de nieuwe S90 leverbaar met de krachtige en zeer efficiënte T8 Twin Engine plug-in hybrid aandrijflijn. Onze Zweedse collega's hadden een duidelijk doel voor ogen om de nieuwe S90 te voorzien van één van de meest luxe Volvo-interieurs ooit en van een infotainmentsysteem waarmee de bestuurder altijd online is. Aan u om te oordelen of dit is gelukt.

City Safety
De nieuwe S90 herkent voetgangers, fietsers en - een wereldprimeur - grote dieren op de weg. Niet alleen in de stad, maar ook daarbuiten. Uw auto waarschuwt u en remt indien nodig, zelfs in het donker. Razendsnel calculeert de auto het risico op een aanrijding bij het benaderen van langzame of stilstaande voertuigen.

Bijtelling/Lease Volvo S90

Alle motoren met de Volvo S90 zijn 22% bijtelling
Lease vanaf € 699,-

Motoren Volvo S90

Behalve de D4 met 190 pk en D5 AWD (235 pk) zal de S90 ook leverbaar wordt als D3 met 150 pk . Rij je benzine dan behoren de T5, T6 AWD en de T8 plug-in hybride tot de mogelijkheden. In de benzineuitvoering begint het bij de 254 pk sterke T5, gekoppeld aan de bekende achttraps Geartronic. De meest krachtige benzinemotoren is de 320 pk sterke T6 AWD.


Volvo Car Configurator

Ga naar: Volvo Car Configurator

Brochure en prijslijst

Ja, ik wil graag meer informatie over de Volvo S90 ontvangen

Deel mij:

Nieuwe voorraad