Volvo S90

Ontdek én beleef de Volvo S90

Excelleren in de executive-klasse van de premium-sedans.

Volvo
47.495

Kernpunten

  • Volvo S90:De schoonheid van eenvoud
Voorraad nieuw S90 Bereken uw inruilwaarde
Volvo Car Configurator

Beleving Volvo S90

De nieuwe Volvo S90 is ontworpen met maar één doel: een auto creëren die het begrip luxe een heel nieuwe betekenis zou geven. Het resultaat is de nieuwe Volvo S90, een auto die het beste van Scandinavisch design samenbrengt met geavanceerde technologie. De S90 biedt je een nieuwe ervaring, elke dag en nooit alledaags. De S90 is een nieuw soort luxe, Zweedse luxe.

Graag stellen wij de S90 aan je voor, bekijk onderstaande video en ervaar de S90 zelf.Volvo S90 Exterieur

Volvo S90 Interieur

Algemeen Volvo S90

Het elegante ontwerp van de nieuwe Volvo S90 belichaamt moderne Zweedse luxe. Eenvoudige, natuurlijke details, samengeweven met evenwicht en precisie. Scandinavië op haar mooist. Een samensmelting van luxe en design.

De Volvo S90 is een echte rijdersauto. Met het dashboard en de middenconsole naar u toegericht heeft u alles binnen handbereik en is de auto volledig op u afgestemd. Zelfs na enkele uren stapt u even ontspannen en uitgerust uit, als u instapte. Design en rij-ervaring in totale harmonie.

Nieuwe technieken
Evenals de vorig jaar gelanceerde XC90, laat de nieuwe Volvo S90 zich kenmerken door een groot aantal nieuwe technieken. Zo is ook de nieuwe S90 leverbaar met de krachtige en zeer efficiënte T8 Twin Engine plug-in hybrid aandrijflijn. Onze Zweedse collega's hadden een duidelijk doel voor ogen om de nieuwe S90 te voorzien van één van de meest luxe Volvo-interieurs ooit en van een infotainmentsysteem waarmee de bestuurder altijd online is. Aan u om te oordelen of dit is gelukt.

City Safety
De nieuwe S90 herkent voetgangers, fietsers en - een wereldprimeur - grote dieren op de weg. Niet alleen in de stad, maar ook daarbuiten. Uw auto waarschuwt u en remt indien nodig, zelfs in het donker. Razendsnel calculeert de auto het risico op een aanrijding bij het benaderen van langzame of stilstaande voertuigen.

Bijtelling/Lease Volvo S90

Alle motoren leverbaar in de Volvo S90 zijn 22% bijtelling
Lease vanaf € 699,-

Motoren Volvo S90

Behalve de D4 met 190 pk en D5 AWD (235 pk) zal de S90 ook leverbaar zijn als D3 met 150 pk . Rijd je benzine dan behoren de T5, T6 AWD en de T8 plug-in hybride tot de mogelijkheden. In de benzineuitvoering begint het bij de 254 pk sterke T5, gekoppeld aan de bekende achttraps Geartronic. De meest krachtige benzinemotor is de 320 pk sterke T6 AWD. Verder is het motorenaanbod van de S90 en recentelijk uitgebreid met een nieuwe - twee liter turbo - benzinemotor: de T4 met 190pk.


Volvo Car Configurator

Ga naar: Volvo Car Configurator

Brochure en prijslijst

Ja, ik wil graag meer informatie over de Volvo S90 ontvangen

Deel mij:

Nieuwe voorraad