Volvo V40

Ontdek én beleef de Volvo V40

De elegantie van een hatchback

Volvo
26.995

Kernpunten

  • Volvo V40:Sportief, comfortabel, krachtig
Private lease Volvo V40 Voorraad nieuw V40 Bereken uw inruilwaarde
Volvo Car Configurator Maandbedrag private lease

Beleving V40

De V40 is dé elegante en sportieve hatchback van Volvo. Veiligheid en comfort is waar Volvo voor staat en dat is zeker terug te vinden. De auto geeft u tijdens uw reis een veilig en beschermd gevoel.

Door het strakke Scandinavische interieur bevindt u zich in luxe voor een kleiner model. Wanneer u plaats neemt in deze sportieve V40 geeft het u een voldaan gevoel.

De V40 is net als alle andere Volvo modellen in verschillende uitvoeringen te verkrijgen en geheel naar persoonlijke wens samen te stellen. Van sportieve naar luxe rijder tot uitdagende rijder, de V40 is de hatchback voor zowel een zakelijke rijder als een privé rijder.

De V40 is compleet en heeft alles wat u nodig heeft voor een perfecte reis.

Bijtelling/Lease V40

D2 > 22% bijtelling (ook automaat)
D3 > 22% bijtelling (ook automaat)
D4 > 22% bijtelling (ook automaat)

Lease vanaf € 419,-
Bijtelling vanaf € 193,- per maand
Private Lease vanaf € 369,- (48 mnd / 10.000 km)

Motoren V40

Benzine

  • T2 (122pk)
  • T3 (152pk)
  • T5 (245pk)


Diesel

  • D2 (120pk)
  • D3 (150pk)
  • D4 (190pk)

De V40 met onze nieuwe Drive-E-motoren, zodat u met deze viercilinder over hetzelfde vermogen beschikt als een zes- of achtcilindermotor. Het brandstofverbruik is echter aanmerkelijk lager! En dankzij onze nieuwe generatie motoren hebben ze vaak ook een zeer aantrekkelijk bijtellingstarief. Onder andere de V40 D2, Volvo’s nieuwe generatie 2.0 liter dieselmotoren.

Uniek is de i-ART-techniek. Dit systeem heeft per injector een individuele chip die de inspuitdruk meet en regelt. Conventionele common-rail dieselmotoren meten op slechts één punt in het systeem de inspuitdruk. Het i-ART-systeem kan dus per injector de ideale hoeveelheid brandstof inspuiten. En dat samen met een zeer hoge inspuitdruk van 2.500 bar zorgt voor een zeer efficiënte verbranding. Dat betekent een gunstig verbruik en aanzienlijk minder CO₂-uitstoot.

Algemeen V40

In een wereld met volgers is het een verademing om anders te zijn. De nieuwe Volvo V40 is een eigentijdse auto die voor u is ontworpen. Met een Scandinavische luxury uitstraling, een kwalitatief hoogstaande look en afwerking tot in de kleinste details, is het een genot om in deze stijlvolle Volvo te rijden.

Dankzij het grote glazen panoramadak ervaart u nog meer licht in het prachtige interieur. Het geeft een luxueus en royaal ruimte gevoel aan elke reis. Waar dan ook.
De V40 biedt de keuze uit drie interfaces waar andere auto’s vaak één aanbieden. U kunt opteren uit Elegance, Eco & Performance mode. De keuze is aan u.

Veiligste auto ooit!
De nieuwe V40 is de intelligentste en veiligste Volvo tot nu toe. Dit blijkt uit diverse crashtests, waaronder de Europese verkeersveiligheidsorganisatie Euro NCAP Crashtest. Uit de cijfers van de test blijkt zelfs dat de Volvo V40 de veiligste auto is die Euro NCAP ooit heeft getest. Alle systemen zijn rond de berijder ontworpen. Daarbij vergeten wij niet uw medeweggebruikers. Neem onze nieuwste uitvinding, de voetgangersairbag. Deze beperkt de gevolgen bij een frontale botsing met een onbeschermde medeweggebruiker. Zo is de V40 naast emotioneel ook rationeel een zeer goede keuze.

Maak elke rit uniek en beleef het rijden als nooit tevoren in deze sportieve en elegante Scandinavische auto. De Volvo V40 is designed around you.

Volvo Car Configurator

Ga naar: Volvo Car Configurator

Brochure en prijslijst

Maandbedrag private lease

Ga naar: Maandbedrag private lease

Vraag het Harrie

Deel mij:

Nieuwe voorraad