Volvo V40 Cross Country

V40 Cross Country: ga voor het avontuur!

De Volvo V40 Cross Country voelt zich helemaal thuis op ruig terrein

Volvo
28.995

Kernpunten

  • Volvo V40 Cross Country:Atletisch, stijlvol, robuust
Private lease Volvo C40 CC Voorraad nieuw V40 CC Bereken uw inruilwaarde
Volvo Car Configurator Maandbedrag private lease

Beleving V40 CC

De V40 Cross Country is een robuuste uitvoering van de V40. Met zijn stoere robuuste accenten valt de auto op en krijgt hij een typisch Scandinavisch design. Hij heeft de veelzijdigheid van een cross-over en is tegelijkertijd ook perfect wendbaar in het drukke stadsleven.

Het chassis van de V40 Cross Country is 10% hoger ten opzichte van de V40, dit zorgt voor een overzichtelijk beeld voor zowel binnen en buiten de stad.

Volvo heeft voor de V40 Cross Country ook een Volvo Ocean Race editie samengesteld met accenten en details uit de race rond de wereld. Hierdoor word u herinnert aan de avontuurlijke uitdagingen op aarde.


Bijtelling/Lease V40 CC

D2 > 22% bijtelling (ook automaat)
D3 > 22% bijtelling (ook automaat)
D4 > 22% bijtelling

Lease vanaf € 499,-
Bijtelling vanaf € 219,- per maand
Private Lease vanaf € 449,- (48 mnd / 10.000 km)

Motoren V40 CC

Benzine

  • T3 (152pk)
  • T5 AWD (245pk)

Diesel

  • D2 (120pk)
  • D3 (150pk)
  • D4 (190pk)


Welke Volvo V40 Cross Country u ook kiest: onder de motorkap klopt altijd een 100% Zweeds hart. Deze nieuwe generatie Volvo motoren zorgen voor een laag brandstofverbruik met een daarbij behorende lage CO₂- uitstoot. Daardoor komt de V40 Cross Country met D2, D3 en D4 dieselmotor in aanmerking voor 21% bijtelling. Ook met automaat!

Algemeen V40 CC

De nieuwe Volvo V40 Cross Country is een atletische auto voor topprestaties onder zware omstandigheden. Helemaal volgens de XC-traditie is de Cross Country hoger dan de V40. Optisch wordt extra hoogte verkregen door 10% extra bodemvrijheid en de standaard gemonteerde roofrails.

Het vooraanzicht van de auto verschilt aanzienlijk van dat van de V40 en creëert een indrukwekkende, stoere indruk. De grille met zijn verchroomde frame, die doet terugdenken aan de grille van de legendarische P1800, draagt bij tot de "verhoogde" look van de auto. De verhoudingen van de voorkant moeten de auto een brede en hoge look met een sportieve touch geven. Zwarte inlegstukken in de bumper contrasteren met de gelakte zones, wat resulteert in een Cross Country-look. De dagrijlichten (optioneel met LED) staan verticaal en ver uit elkaar om een nog bredere en stevigere indruk te creëren.

Toonaangevende veiligheidssystemen!
De Volvo V40 R-Design en V40 Cross Country zijn standaard uitgerust met toonaangevende veiligheidssystemen. Uniek is bijvoorbeeld de innovatieve voetgangersairbag, die helpt om de gevolgen van een aanrijding met een voetganger te beperken. Deze wereldprimeur leverde een belangrijke bijdrage aan de hoge score van de V40 in de Euro NCAP-tests. De V40 (R-Design) en de V40 Cross Country wordt standaard geleverd met City Safety en is leverbaar met het baanbrekende Pedestrian Detection met Full Auto Brake.

Volvo Car Configurator

Ga naar: Volvo Car Configurator

Brochure en prijslijst

Maandbedrag private lease

Ga naar: Maandbedrag private lease

Vraag het Harrie

Deel mij:

Nieuwe voorraad