Volvo V40 Cross Country

V40 Cross Country: ga voor het avontuur!

De Volvo V40 Cross Country voelt zich helemaal thuis op ruig terrein

Volvo
28.995

Kernpunten

  • Volvo V40 Cross Country:Atletisch, stijlvol, robuust
Private lease Volvo C40 CC Voorraad nieuw V40 CC Bereken uw inruilwaarde
Volvo Car Configurator Maandbedrag private lease

Beleving V40 CC

De Volvo V40 Cross Country biedt je meer mogelijkheden om op avontuur te gaan en voor comfortabel rijplezier in de stad en daarbuiten. Dankzij de looks val je direct op. De stoere designelementen en de grotere velgen onthullen een stijlvol uiterlijk. Mede dankzij de verhoogde stoelpositie en stevig onderstel heb je de volledig controle, jouw reis zal nooit saai zijn, waar de reis ook naartoe gaat. De V40 Cross Country voelt zich thuis op zowel stadswegen als op meer veeleisende wegen. Door het elegante Scandinavisch design met intuïtieve technologie is de V40 Cross Country een robuuste, duurzame en stijlvolle reisgenoot. Dankzij de drie verschillende uitrustingsniveaus creëer je eenvoudig jouw V40 Cross Country in de stijl die bij je past. Maak een keuze en binnenkort kunt je er heerlijk op uit!

Desing en kenmerken V40 cross country

De V40 Cross Country is een robuuste uitvoering van de V40. Met zijn stoere robuuste accenten valt de auto op en krijgt hij een typisch Scandinavisch design. Hij heeft de veelzijdigheid van een cross-over en is tegelijkertijd ook perfect wendbaar in het drukke stadsleven. Het chassis van de V40 Cross Country is 10% hoger ten opzichte van de V40, dit zorgt voor een overzichtelijk beeld voor zowel binnen en buiten de stad. Om de V40 Cross Country te versterken, is deze voorzien van een duurzame zwarte bodykit om de neus en de achterkant tegen opspattende steentjes te beschermen. Voeg de zelfverzekerde Cross Country grille en een skidplate toe en je hebt het beste van een tijdloos Scandinavische design. De aerodynamische dakrails dragen verder bij aan het opvallende karakter van je V40 Cross Country.

Interieur volvo V40 cross COUNTRY

Talloze prachtige designelementen met accentstiksel versterken de sportieve interieur van de V40 Cross Country – met stoelbekleding van Textiel, Textiel/T-Tec of Leder, afhankelijk van de gekozen uitrusting. Voor een nog opvallendere, ruimtelijke uitstraling zijn de meeste interieurs verkrijgbaar met Charcoal hemelbekleding. Het frisse, ruimtelijk interieur kun je nog verder benadrukken door te kiezen voor het glazen panoramadak ( optioneel). Zodra het donker wordt, biedt de optionele regelbare interieurverlichting de keuze uit zeven kleurprogramma’s. De verlichte versnellingspook en een randloze achteruitkijkspiegel maken het interieur helemaal af.

Bijtelling/Lease V40 CC

D2 > 22% bijtelling (ook automaat)
D3 > 22% bijtelling (ook automaat)
D4 > 22% bijtelling (ook automaat)

T3 > 22% bijtelling (ook automaat)
T4 > 22% bijtelling (ook automaat)

T5 > 22% bijtelling (ook automaat)

Alle uitvoeringen van de Volvo V40 Cross Country komen in aanmerking voor 22% bijtelling.
Bijtelling vanaf € 210,- netto per maand (bij 40,8% inkomstenbelasting)
Private Lease vanaf € 399,- (o.b.v. 48 mnd / 10.000 km)

Motoren V40 CC

V40 CC benzinemotoren

  • T3 (152pk), 250 Nm. De T3 is ontworpen om meer te genieten en minder te verbruiken.
  • T4 (190pk), 300 Nm. Met de T4 geniet je van een comfortabele, responsieve en uiterst zuinige rijervaring.
  • T5 (245pk), 350 Nm. De high-preformance T5 reageert op de snelweg net zo als in de stad

V40 CC dieselmotoren

  • D2 (120pk), 280 Nm. De D2 is uiterst zuinig in brandstofverbruik zonder dat je hoeft in te leveren op het rijplezier.
  • D3 (150pk), 320 Nm. De D3 is ontworpen om voor jou de ultieme combinatie van brandstofbesparing, performance en verfijning te creëren.
  • D4 (190pk), 400 Nm. Met de geavanceerde D4 geniet je van meer en verbruik je minder.

Volvo V40 CC DRIVE-E motoren

Elke rit in de V40 CC met de nieuwe Drive-E motoren is puur genieten. De vernieuwde Drive-E motoren bieden de perfecte balans tussen prestaties en zuinigheid voor compromisloos rijden. De geavanceerde benzine- en dieselmotoren bieden direct, responsief vermogen bij een laag brandstofverbruik. De prestaties en efficiency zijn op elke Volvo standaard aanwezig. Aangezien de nieuwe motoren in de Volvo V40 CC jarenlang optimale efficiency leveren, blijf je profiteren van een laag verbruik en suprieure prestaties. Drive-E, meer genieten. Minder verbruiken.

Volvo Car Configurator

Ga naar: Volvo Car Configurator

Brochure en prijslijst

Maandbedrag private lease

Ga naar: Maandbedrag private lease

Vraag het Harrie

Deel mij:

Nieuwe voorraad