Volvo V60 (Twin Engine)

De Volvo V60: formidabel van binnen en van buiten

Laat je overtuigen door het comfort en krachtige uiterlijk.

Volvo
35.995

Kernpunten

 • Volvo V60:Veelzijdig, sportief, elegant, veilig
Private lease volvo V60 Actie: V60 Business Sport Bereken uw inruilwaarde
Volvo Car Configurator Maandbedrag Private Lease

Beleving V60

De Volvo V60 is een zeer fraaie en evenwichtige combinatie van dynamiek, eigen stijl en veelzijdigheid. Hij helpt je alles uit het leven te halen. Het is een auto waarin je je prettig voelt, kunt genieten van zijn comfort en schoonheid. Een auto die ontworpen en gemaakt is voor mensen die houden van de veelzij­digheid van een estate.

Bijtelling/Lease V60

D2 > 22% bijtelling (ook automaat)
D3 > 22% bijtelling (ook automaat)
D4 > 22% bijtelling (ook automaat)

T2 > 22% bijtelling (ook automaat)
T3 > 22% bijtelling (ook automaat)
T4 > 22% bijtelling (ook automaat)
T5 > 22% bijtelling (ook automaat)
T6 > 22% bijtelling (ook automaat)

D5 Twin Engine > 22% bijtelling (ook automaat)
D5 Twin Engine > 22% bijtelling (ook automaat)

Alle uitvoeringen van de Volvo V60 komen in aanmerking voor 22% bijtelling.

Bijtelling V60 vanaf € 262,- netto per maand (bij 40,8% inkomstenbelasting)
Bijtelling V60 Business sport vanaf € 284,- netto per maand (bij 40,8% inkomstenbelasting)
Bijtelling V60 Twin Engine vanaf € 365,- netto per maand (bij 40,8% inkomstenbelasting)

Private Lease vanaf € 459,- (o.b.v. 48 mnd / 10.000 km)

Motoren V60

V60 BENZINEMOTOREN

 • T2 (122pk), 220 Nm.
 • T3 (152pk), 250 Nm.
 • T4 (190pk), 300 Nm.
 • T5 (245pk), 350 Nm.
 • T6 AWD (306pk), 400 Nm.

V60 DIESELMOTOREN

 • D2 (120pk), 280 Nm.
 • D3 (150pk), 320 Nm.
 • D4 (190pk), 400 Nm.
 • D5 (225pk), 470 Nm.
 • D5 Twin Engine (163pk + 68pk), 620 Nm gecombineerd.
 • D6 Twin Engine (220pk + 68pk), 640 Nm gecombineerd.

DE V60 TWIN ENGINE AWD

Met de geavanceerde aandrijftechnologie van Volvo, zoals elektrificatie, biedt de V60 je een sublieme rijervaring. Volvo focust zich niet voor niets al meer dan 40 jaar op elektrificatie en plug-in hybrid. Dankzij de ervaring, in combinatie met geavanceerde research loopt Volvo voorop als het gaat om technologie.

Onze D6 Twin Engine AWD of D5 Twin Engine AWD plug-in hybride levert verbluffende prestaties plus minimale uitstoot. Deze motor versnelt van 0 tot 100 km/uur in nog geen zeven seconden bij een zeer lage CO2-uitstoot van maar 48 gr/km*. Hij biedt drie Drive Modes: Met Pure gebruik je uitsluitend de elektromotoren en rijdt je emissievrij. Met Hybrid gebruikt je zowel de dieselmotor als de elektromotor met een brandstofverbruik van 1,8 l/100 km. Power biedt je beide motoren op vol vermogen voor optimale, indrukwek­kende aandrijfkracht met koppel en vierwielaandrijving (de diesel­motor stuurt de voorwielen aan, de elektromotor de achterwielen).

Uitvoeringen V60

ONTWERP DE VOLVO V60 DIE BIJ JE PAST.

Bij alles wat Volvo doet, stelt zij de mens centraal. Daarom heb je de vrijheid een Volvo te ontwerpen die perfect past bij jouw stijl en persoonlijkheid. Om te garanderen dat jouw nieuwe Volvo V60 precies is zoals jij wilt, bieden we een breed scala aan opties, uitvoeringen en persoonlijke voorkeuren. Wat je ook wenst, ook voor jou is er een Volvo V60.

Volvo V60 Polar

De V60 Polar-uitvoering is standaard voorzien van onder meer City Safety, LED-dagrijverlichting, Park Assist achter, lichtmetalen velgen, Sensus Connect en Sensus Navigatie.

Volvo V60 Polar +

Bij de V60 Polar + worden naast de uitrusting van de Polar, de extra opties zoalals Dual Xenon koplampen, elektrisch verstelbare lendensteunen en regensensor extra toegevoegd aan de standaarduitrusting van de Polar+.

Volvo V60 Polar + Dynamic

De Polar+ Dynamic is een zeer breed en complete uitvoering, het bevat een groot aantal zeer sportieve toevoegingen. Naast de uitrusting van de Polar, biedt de Polar+ Dynamic o.a. volledig lederen bekleding met uitstekende sportstoelen, sportieve exterieurdetails, Dual Xenon koplampen, instelbare verwarmde voorstoelen, lichtmetalen velgen en Volvo On Call.

Algemeen V60

De V60 helpt je om alles uit het leven te halen, wat je ook doet. Het is een auto waarin je je bijzonder voelt en die vreugde, comfort en schoonheid biedt. Een auto voor mensen die houden van de veelzijdigheid van een estate, maar ook van een boeiende rit.

Het begint met het standaard Dynamic Chassis, dat ontworpen is om je een responsief gevoel van controle achter het stuur te geven.
Onze Drive-E motoren combineren responsieve prestaties met een laag brandstofverbruik en lage uitstoot. Met hun lichte constructie, wrijvingsarme technologie en geavanceerde transmissies halen ze alles uit elke druppel brandstof.

Van binnen combineert de V60 het bedieningsgemak van Volvo met een kalme, serene atmosfeer. De stoelen van Volvo zijn beroemd om hun comfort sinds zij de unieke stap hebben gezet om ergonomen in te schakelen bij de ontwikkeling ervan. De huidige generatie is het jongste voorbeeld van deze revolutionaire aanpak. De ondersteunende en comfortabele stoelen zorgen dat je zelfs na de langste rit fris en ontspannen arriveert.

Volvo Sensus in de V60

Met Sensus, onze manier om je met jouw Volvo en de wereld om je heen te verbinden, beschik je op een intuïtieve, natuurlijke manier over de nieuwste technologie. Voor de V60 betekent dit hoogwaardige displays en eenvoudige bedieningsknoppen die het leven eenvoudiger maken, en de optie van eersteklas audiosystemen en internetconnectiviteit, zodat je ook onderweg altijd verbonden bent met jouw digitale wereld.

V60 Scandinavisch Design

Zowel van binnen als buiten belichaamt de V60 het beste in Scandinavisch design. Je ziet het terug in het elegante, opgeruimde interieur, met zijn aantrekkelijke mix van moderne materialen en traditioneel vakmanschap; in de kalme, zelfverzekerde uitstraling van de V60 op de weg. Elegant, veelzijdig en opvallend anders: de V60 is ontworpen rondom jouw leven. Het is een auto waarin je je elke dag opnieuw goed voelt.

Volvo Car Configurator

Ga naar: Volvo Car Configurator

Brochure en prijslijst

Maandbedrag Private Lease

Ga naar: Maandbedrag Private Lease

Vraag het Harrie

Deel mij:

Nieuwe voorraad