Volvo V60 Cross Country

V60 Cross Country, voor alle weersomstandigheden

De sportieve stationwagon geschikt voor elk wegtype

Volvo
42.495

Kernpunten

  • V60 Cross Country:Robuust, geraffineerd,avontuurlijk
Voorraad nieuw V60 CC Bereken uw inruilwaarde
Volvo Car Configurator

Beleving V60 CC

De Volvo V60 Cross Country is een auto die een trots zelfvertrouwen uitstraalt. Door zijn robuuste designelementen daagt hij uit om op avontuur te gaan. De V60 Cross Country draagt ook de karakteristieke lijnen van de Volvo V60 bij zich.

De zitpositie achter het stuur voelt hoger aan dan dat die werkelijk is en geeft een overzichtelijk beeld en een hogere instap. Het interieur is ook wat robuuster gemaakt met stevige stiksels en optioneel mat hout wat een echte ‘’Cross Country’’ beleving weergeeft.

De rijprestaties van de V60 Cross Country zijn zowel in de drukke steden als de wilde landschappen uitstekend. Zonder moeite ploegt de Cross Country door pakken sneeuw en plassen water op verschillende landschappen.


Bijtelling/Lease V60 CC

22% bijtelling

Lease vanaf € 719,-

Motoren V60 CC

Benzine

  • T5 (245pk)

Diesel

  • D3 (150pk)
  • D4 (190pk)

Volvo’s nieuwe, toonaangevende Drive-E viercilinder diesel- en benzinemotoren, die in 2015 leverbaar zijn in de V60 Cross Country, zijn de basis voor de voorwielaangedreven variant. Welke Volvo V60 Cross Country u ook kiest: onder de motorkap klopt altijd een 100% Zweeds hart. Deze nieuwe generatie Volvo motoren zorgen voor een laag brandstofverbruik met een daarbij behorende lage CO₂- uitstoot.

Algemeen V60 CC

Volvo Cars onthult de veelgevraagde Cross Country-uitvoering van de succesvolle, sportieve stationwagon, de V60. De zes en halve centimeter hogere auto is nu beschikbaar voor Nederland.

Sportieve prestaties
‘Met zes en halve centimeter grotere bodemvrijheid dan die van de reguliere V60, biedt de solide constructie van de Cross Country ongeëvenaarde controle op en buiten de gebaande paden. Torque vectoring-technologie en corner traction control zorgen bovendien voor een sportieve rijervaring.

De Volvo V60 Cross Country wordt geleverd met wielen tot en met 19-inch en banden met hoge wangen. Dit geeft de auto niet alleen een off-road look, maar zorgt ook voor extra comfort, minder weggeluid en extra bescherming van de wielen – of dat nu tegen stoepranden of uitstekende rotsen is.

Drive-E
Volvo’s nieuwe, toonaangevende Drive-E viercilinder diesel- en benzinemotoren, die in 2015 leverbaar zijn in de V60 Cross Country, zijn de basis voor de voorwielaangedreven variant.

Volvo Car Configurator

Ga naar: Volvo Car Configurator

Brochure en prijslijst

Vraag het Harrie

Deel mij:

Nieuwe voorraad