Volvo V70

De Volvo V70: een luxe estate

De opvolger is er! De Volvo V90

Volvo
41.080

Kernpunten

  • Volvo V70:Ruim, stijl, flexibel
V70 occasions Bereken uw inruilwaarde

Beleving V70

De V70 is niet meer nieuw leverbaar. De prachtige opvolger van de V70 , de V90, hebben wij ruim op voorraad en is ook als nieuwe auto te bestellen. Opzoek naar een V70 occasion? Bekijk onze voorraad V70 occasions.

De Volvo V70 is een auto die de karakteristiek uit het verleden van Volvo heeft behouden. Dit icoon van Volvo doet het meest zijn best om perfect aan te sluiten op uw leven. De V70 is iedere dag een genot om in te rijden en naar te kijken, zijn strakke lijnen en details maken de auto al snel af.

Rijden in de Volvo V70 maakt uw reis zeer comfortabel en gemakkelijk, de auto ligt uitstekend op de weg door zijn lange wielbasis. Door de grote achterruit van de V70 is het zicht in uw achteruitkijkspiegel optimaal wat het rijden prettig en overzichtelijk maakt.

´De auto geeft u een gevoel van vrijheid´

De zeer ruime kofferbak en de neerklapbare achterbanken maakt hem zeer praktisch voor het vervoeren van spullen, geen enkel probleem.

Buiten dat de standaard uitrusting van de V70 al bijzonder compleet is, is er de mogelijkheid om hem perfect samen te stellen naar uw wens en behoeften.


Vraag het Harrie

Deel mij: