Volvo V90

Ontdek én beleef de Volvo V90

De elegantie van een Estate

Volvo
48.995

Kernpunten

  • Volvo V90:Sportief, ruim, stoer
Voorraad nieuw V90 Bereken uw inruilwaarde
Volvo Car configurator

Beleving Volvo V90

Ervaar zelf de kennis en het Zweedse vakmanschap dat samenkomt in de nieuwe Volvo V90, een nieuw icoon in de indrukwekkende portfolio van Volvo estates. Zowel het exterieur als interieur van de nieuwe Volvo V90 belichaamt moderne Zweedse luxe. Eenvoudige, natuurlijke details, samengeweven met evenwicht en precisie. Scandinavië op haar mooist. Een samensmelting van luxe en design. De Volvo V90 is krachtig, zelfverzekerd en rustgevend. Het is een auto die u rijdt met trots. Bekijk hieronde de beelden van de nieuwe Volvo V90!

Bestel nu de nieuwe Volvo V90 en rijdt dit jaar nog in de nieuwe Volvo!
Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Volvo V90 Exterieur

Volvo V90 Interieur

Algemeen Volvo V90

Wij kijken anders naar auto's. Dat zit in onze aard. Al sinds 1927 zijn we bezig auto's veiliger te maken. We hebben ze comfortabeler gemaakt en hun impact op het milieu verminderd. Onze visie is dat in 2020 niemand meer zal overlijden of ernstig gewond raakt in een nieuwe Volvo. En al vóór die tijd kunnen al onze modellen elektrisch rijden, want dat is wat de toekomst nodig heeft. Maak nu kennis met onze compleet nieuwe Volvo, waarin elk detail een functie heeft. Waarin alles wat we weten over technologie, design en veiligheid samenkomt om uw rit naar een hoger niveau te tillen. Met de nieuwe Volvo V90 luiden we een nieuw tijdperk in. We zullen nooit vergeten waar we vandaan komen.


Bijtelling/Lease Volvo V90

Alle motoren met de Volvo S90 zijn 22% bijtelling
Lease de Volvo V90 vanaf € 739,-

Motoren Volvo V90

De Volvo V90 brengt met de T8 Twin Engine ultieme prestaties zonder compromissen. De Hybrid-modus geeft een vlotte en efficiënte ervaring in het alledaags rijden. In de Pure-modus rijdt u volledig elektrisch en vrijwel geruisloos. De Power-mode combineert benzine- en elektrische energie voor maximale prestaties.

De V90 komt naast de D3 uitvoering (150pk) ook met een D4- en D5-dieselmotor met respectievelijk 190 en 235pk.

Met de sterke T5 en T6 motoren met respectievelijk 254 en 320 pk is er ook een keuze voor benzine motoren.Volvo Car configurator

Ga naar: Volvo Car configurator

Brochure en prijslijst

Ja, ik wil graag meer informatie over de Volvo V90 ontvangen

Deel mij:

Nieuwe voorraad