Volvo V90

Ontdek én beleef de Volvo V90

De elegantie van een Estate

Volvo
48.995

Kernpunten

  • Volvo V90:Sportief, ruim, stoer
Voorraad nieuw V90 Bereken uw inruilwaarde
Volvo Car configurator

Beleving Volvo V90

De V90 is gecreëerd voor een wereld die vraagt om veelzijdigheid, zonder concessies te doen aan elegantie en verfijning. Van het ruimtelijke, lichte interieur tot de fraaie strakke lijnen. Dit is de opvolger van de bekende V70 die krachtige looks combineert met dagelijkse bruikbaarheid. De V90 is uitgerust met innovatieve technologie met slechts één doel: je leven gemakkelijker maken. En met één principe; alles moet eenvoudig, binnen handbereik te bedienen zijn. De nieuwe Volvo V90 is de estate die gebouwd is om elke dag nog beter te maken!

Volvo V90 Exterieur

Karakteristiek Volvo. Je herkent de V90 als een echte Volvo.

V90 een echte moderne Volvo

De stoere lijnen belichamen stevigheid en sterkte, de details zijn stubiel en karakteristiek. Deze combinatie aan kwaliteiten maken van de V90 een echter moderne auto. De hoek van de achterruit zorgt voor de dynamiek en de grote led-achterlichten, met hun slanke verticale vorm, zijn zowel eigentijds als klassiek Volvo. Een estate met stijl en voorkomen. Een auto om trots op te zijn.

Volvo V90 Interieur

Interieur Volvo V90

Je beschikt over de volledige controle vanaf het moment dat je in de voorgevormde stoel vleit. Het gevoel van precisie wordt versterkt door uitzonderlijk vakmanschap. Neem bijvoorbeeld de ventilatieopeningen. Deze zijn een lust voor het oog en een genot om te gebruiken. In de nieuwe V90 beweegt elk onderdeel met de nauwkeurigheid van precisietechniek. Met de V90 heb je op elk moment de controle over je reis.

Voorstoelen V90

De voorstoelen zijn speciaal gevormd naar het menselijk lichaam, deze bieden een uitstekende ondersteuning en een verscheidenheid aan instellingen. Iedereen kan zijn ideale zitpositie vinden. Optionele stoelventilatie en de massagefuncties bieden zelfs nog meer comfort.

De vorm van de rugleuningen biedt de passagiers achterin meer ruimte. De achterstoelen zijn ontworpen om je tijdens de autorit te verwennen en te ondersteunen. De optionele vier-zone climate control, intrekbare zonneschermen en individueel regelbare verwarmde zitplaatsen achterin zorgen voor een extra gevoel van luxe. Kies je voor een panoramisch glazen dak dan wordt het interieur overspoelt met licht. Je opent het getinte dak, voor een nog vrijer gevoel van lucht en sluit deze op afstand met de sleutel van de V90.

Slim ontwerp van het interieur

Een slim ontwerp en veelzijdig interieur maken je leven eenvoudiger. Dankzij de vorm van de laadruimte kan je gemakkelijk onhandige voorwerpen inladen. Met slechts één druk op de knop klap je de achterstoelen naar beneden voor een volledige vlakke laadruimte. De optionele elektrisch bedienbare achterklep heeft een handsfree-functie. Je voortaan je spullen niet meer neer te zetten om de laadruimte te openen. In de V90 smelten technologie en gemak samen.

Iedereen reist eersteklasse, waar je ook zit.

Uitvoeringen Volvo V90

Ontwerp de V90 die bij je past. Om te garanderen dat de nieuwe V90 precies is zoals jij wilt, biedt Volvo een breed scala aan opties, uitvoeringen en persoonlijk voorkeuren.

V90 Kinetic

De standaard uitrusting biedt je een hoog technologieniveau dat voldoet aan je wensen op het gebied van stijl, comfort en veiligheid.

V90 Momentum

Versterk de premium look en sfeer van je Volvo estate.

V90 Inscription

Het elegante ontwerp belichaamt Zweedse luxe.

V90 R-Design

De sensatie van een levendige rijervaring die wordt gekenmerkt door stijl, reactievermogen en controle.

Bijtelling/Lease Volvo V90

D3 > 22% bijtelling automaat en handgeschakeld
D4 > 22% bijtelling automaat
D5 > 22% bijtelling automaat

T5 > 22% bijtelling automaat
T6 > 22% bijtelling automaat
T8 > 22% bijtelling automaat

Alle uitvoeringen van de V90 komen in aanmerking voor 22% bijtelling.

Bijtelling vanaf € 358,- netto per maand (bij 40,8% inkomstenbelasting)

Motoren Volvo V90

De V90 is leverbaar met een D3, D4 of D5 diesel met 150, 190 of 235 pk. Ook zijn er twee benzinemotoren met 254 en 320 pk en de T8 plug-in hybride aandrijflijn met 407 pk.

V90 BENZINEMOTOREN

  • T5 (254pk), 350 Nm
  • T6 AWD (320pk), 400 Nm
  • T8 AWD (320pk + 87pk), 640 Nm gecombineerd

V90 DIESELMOTOREN

  • D3 (150pk), 320 Nm
  • D4 / D4 AWD (190pk), 400 Nm
  • D5 AWD (235pk), 480 Nm

DE V90 T8 TWIN ENGINE AWD

De krachtige T8 high-prefomance motor verandert de V90 in een krachtige auto. De combinatie van een bezinemotor met super- en turbocharger met elektromotor zorgt voor de laagste CO2 -uitstoot. Met 407 pk biedt de combinatie van viercilinder benzinemotor met een krachtige elektromotor het vermogen en rendement van een veel grotere motor maar met veel minder brandstof. Emissievrij rijden is een ideale optie voor het woon-werkverkeer. Waar nodig schakelt het AWD systeem in op vierwielaandrijving.

Volvo Car configurator

Ga naar: Volvo Car configurator

Brochure en prijslijst

Ja, ik wil graag meer informatie over de Volvo V90 ontvangen

Deel mij:

Nieuwe voorraad