Klanten beoordelen ons met een
9.1 op basis van
3920 beoordelingen

Puur rijplezier staat centraal in deze krachtige sedan

Deze sportieve S60 geeft jou én zichzelf gegarandeerd energie tijdens het rijden. Ervaar de strakke wegligging en geniet van een ultieme rijervaring.

Scroll naar beneden

Volvo S60

Vanaf 43.995

Een sedan die er net zo dynamisch uitziet als hij rijdt; krachtige proporties en vol innovatieve techniek. Dat is de Volvo S60. Een auto die garant staat voor puur rijplezier. Strakke ronde lijnen, brede schouders en de juiste proporties geven de sedan een stoer karakter. Deze sportiviteit zorgt voor een eigenizinnige en zelfbewuste uitstraling.


Profiteer bij aanschaf van een nieuwe Volvo Mild hybrid van een gratis motorupgrade (Een B4 voor de prijs van een B3) t.w.v. € 2500,-
Plan een proefrit >


Ontvang nu een gratis Easee laadpunt bij aanschaf van een
nieuwe elektrische of Plug-in hybride Volvo.

Vertel me meer >

Tot 91 km

puur elektrisch bereik

Plug-in of Mild

Hybrid

AWD aandrijving

met Plug-in hybrid technologie

Volvo S60 Recharge Plug-in hybrid vanaf € 53.995 (consumentenadviesprijs) of € 52.695 (fiscale waarde). WLTP gecombineerd verbruik: 0,7 – 7,5 l/100 km (142,9 – 13,3 km/l), gem. CO2-uitstoot resp. 16 – 170 g/km.

Puur rijplezier

Nauwkeurige, pittige reacties en een dynamische, ontspannen rijervaring. Dankzij het geavanceerde chassis heb jij de touwtjes stevig in handen en hoef je achter het stuur alleen maar te genieten.

Zonder uitstoot

Kies jij voor de S60 Recharge? In de Pure electric modus rijd jij zonder emissies, zodat in veel gevallen dagelijks woon-werkverkeer zonder uitstoot mogelijk is.

Laat jouw stijl zien

Welke Volvo S60 past bij jouw persoonlijkheid?  Ga jij voor een luxe uitstraling of geef jij de voorkeur aan sportieve looks? Kies een thema die bij jou past: Bright voor een luxe uitstraling of Dark voor een meer sportievere look. De keuze is aan jou!

Benut alle energie

Benut alle energie

Door remenergie terug te winnen en die vervolgens op te slaan in de 48V-accu, vermindert de Volvo S60 mild hybride uitstoot én bespaart ze brandstof.

Plug-in hybrid

Door het samenspel van de elektro- en brandstofmotor profiteer je van een lagere CO2-uitstoot. De vernieuwde hybridetechniek zorgt daarnaast voor een elektrische actieradius tot 91 kilometer. Met een volledig opgeladen accu is dus in veel gevallen dagelijks woon-werkverkeer zonder uitstoot mogelijk.

Mild hybrid

De mild hybrid technologie draagt bij aan een verfijndere rijervaring. De geïntegreerde startmotor beperkt de belasting van de motor voor een lager benzine verbruik en geeft een boost aan de verbrandingsmotor door het gebruik van geregenereerde elektrische energie. Dit heeft, met name in het stadsverkeer, een positieve uitwerking op de emissies en het brandstofverbruik.

Volvo S60 zijkant

Veiligheidsondersteuning


Het Blind Spot Information System – kortweg BLIS™ – herkent verkeersborden en de dode hoek en is daarnaast jouw rijbaanassistent, ook in druk verkeer.

Slimme bescherming


Voertuigen, voetgangers, fietsers en grotere dieren; de intelligente rijhulptechnologie merkt ze op en helpt zo botsingen te voorkomen.