Overtreft jouw verwachting

Vervoert jou in stijl van je Afspraak op kantoor naar Bordeaux voor een vakantie met het gezin.

Scroll naar beneden

Volvo S90 Recharge

Vanaf 71.195

Omarm de vernieuwing en houd zelf de controle. Maak kennis met de Volvo S90 – de Scandinavische luxe sedan met ingebouwde Google Services.

Tot 61 km

puur elektrisch bereik

Plug-in of Mild

Hybrid

95%

Zuivering van de lucht in de auto

Care by Volvo vanaf

€ 1.039 p.m.

Volvo S90 vanaf € 71.195 (consumentenadviesprijs) of € 69.795 (fiscale waarde). Wijzigingen voorbehouden. WLTP gecombineerd verbruik: 0,8 l/100 km (125,0 km/l), gem. CO2-uitstoot resp. 17 – 19 g/km.

Zuivere lucht in de auto

Ons geavanceerde Air Quality System houdt tot 95% van alle schadelijke fijnstofdeeltjes (PM 2.5) tegen. Dit zorgt voor schonere lucht in de auto, ongeacht de omstandigheden buiten. En dat is beter en gezonder voor u en uw passagiers.

Luxe op de achterbank

Ook op de achterbank geniet u van optimaal comfort dankzij de royale beenruimte en het verfijnde nappaleer. De exclusieve middenarmsteun heeft handige opbergmogelijkheden en biedt extra ontspanning tijdens lange ritten.

Conciërgeservice met Volvo On Call

Met een druk op de knop helpt een medewerker van het Volvo On Call conciërgeteam u met al u vragen, zodat u zich op de weg kunt blijven concentreren.

Plug-in hybrid

Door het samenspel van de elektro- en brandstofmotor profiteer je van een lagere CO2-uitstoot. De vernieuwde hybridetechniek zorgt daarnaast voor een elektrische actieradius tot 77 kilometer. Met een volledig opgeladen accu is dus in veel gevallen dagelijks woon-werkverkeer zonder uitstoot mogelijk.

Mild hybrid

De mild hybrid technologie draagt bij aan een verfijndere rijervaring. De geïntegreerde startmotor beperkt de belasting van de motor voor een lager benzine verbruik en geeft een boost aan de verbrandingsmotor door het gebruik van geregenereerde elektrische energie. Dit heeft, met name in het stadsverkeer, een positieve uitwerking op de emissies en het brandstofverbruik.

Veiligheidsondersteuning


Het Blind Spot Information System – kortweg BLIS™ – zorgt met waarschuwingen en actieve stuurondersteuning ervoor dat u op het juiste spoor blijft, ook in druk verkeer.

Slimme bescherming


Intelligente rijhulptechnologie detecteert andere voertuigen, voetgangers, fietsers en grotere dieren, en helpt zo botsingen te voorkomen. Op elk moment, overdag of ‘s nachts.*