Klanten beoordelen ons met een
9.1 op basis van
3920 beoordelingen

Jouw avontuur begint met deze vierwielaangedreven estate

Gemaakt voor alle omstandigheden, geboren voor het echte avontuur en geschikt voor iedere outdoor liefhebber.

Scroll naar beneden

Volvo V60 Cross Country

Vanaf 64.995

Robuust meets elegant: de nieuwe Volvo V60 Cross Country biedt het beste van alle werelden. Zodra je instapt, geniet je van een luxe, ruime estate met de perfecte prestaties om het échte avontuur aan te gaan. Dankzij de vierwielaandrijving ben je op alle wegen en weersomstandigheden voorbereid.


Ontvang nu een gratis Easee laadpunt bij aanschaf van een
nieuwe elektrische of Plug-in hybride Volvo.

Vertel me meer >

AWD

standaard vierwielaandrijving

Mild

Hybrid

204 mm

bodemvrijheid

Leaseprijs vanaf

€699 p.m.


Volvo V60 Cross Country vanaf € 64.995 (consumentenadviesprijs) of € 63.735 (fiscale waarde). WLTP gecombineerd verbruik: 7,4 – 7,5 l/100 km (13,5 –13,3 km/l), gem. CO2-uitstoot resp. 168 – 170 g/km.

Een zee van ruimte

De benen strekken en even ontspannen? Daarvoor hoef jij jouw V60 Cross Country niet uit. Geniet van de ondersteunende stoelen en het ruime interieur. Daarnaast beschikt de V60 Cross Country over 519 liter bagageruimte.

Kracht en controle

Waar het avontuur jou ook brengt, de Off Road-rijmodus, Hill Descent Control en de geavanceerde vierwielaandrijving zorgen dat jij overal controle houdt.
De krachtige Mild hybrid brengt jou overal waar je maar wilt.

Rijk uitgerust

Met de Core uitvoering is jouw Cross Country o.a. voorzien van comfort voorstoelen en DAB+. Meer luxe? Kies dan bijvoorbeeld voor de Plus uitvoering of ga voor nóg meer luxe met de ultimate uitvoering.

Mild hybrid

Mild hybrid

De mild hybrid technologie draagt bij aan een verfijndere rijervaring. De geïntrigeerde startmotor beperkt de belasting van de motor voor een lager benzine verbruik en geeft een boost aan de verbrandingsmotor door het gebruik van geregenereerde elektrische energie. Dit heeft, met name in het stadsverkeer, een positieve uitwerking op de emissies en het brandstofverbruik.

Meer informatie

Veiligheidsondersteuning


Het Blind Spot Information System – kortweg BLIS™ – herkent verkeersborden en de dode hoek en is daarnaast jouw rijbaanassistent, ook in druk verkeer.

Slimme bescherming


Voertuigen, voetgangers, fietsers en grotere dieren; de intelligente rijhulptechnologie merkt ze op en helpt zo botsingen te voorkomen.