Klanten beoordelen ons met een
9.1 op basis van
3920 beoordelingen

Profiteer van de gratis motorupgrade t.w.v. € 2500,-

Door een tijdelijk aanbod stap jij in jouw nieuwe V60 B4 in plaats van een B3 en ervaar je zélf de superieure afwerking, het zitcomfort en het innovatieve Google Infotainment systeem!

Scroll naar beneden

Volvo V60

Vanaf 43.995

Zodra jij in de Volvo V60 stapt, word je omgeven door Scandinavisch design, vertrouwd vakmanschap en bovenal een gevoel van luxe en comfort. Door uit een breed scala aan opties, uitvoeringen en persoonlijke voorkeuren dátgene te selecteren wat jij belangrijk vindt, creëer je een V60 die perfect in jouw leven past.


Profiteer bij aanschaf van een nieuwe Volvo Mild hybrid van een gratis motorupgrade (Een B4 voor de prijs van een B3) t.w.v. € 2500,-
Plan een proefrit >


Ontvang nu een gratis Easee laadpunt bij aanschaf van een
nieuwe elektrische of Plug-in hybride Volvo.

Vertel me meer >

Tot 91 km

puur elektrisch bereik

Plug-in of Mild

hybrid

529 liter

bagageruimte

Leaseprijs vanaf

€639 p.m.

Volvo V60 vanaf € 43.995 (consumentenadviesprijs) of € 42.735 (fiscale waarde). Lease vanaf € 639 p.m., excl. btw en brandstof, o.b.v. Full Operational Lease, 72 mnd, 15.000 km p.j., WLTP gecombineerd verbruik: 0,8 – 6,9 l/100 km (125,0 – 14,5 km/l), gem. CO2-uitstoot resp. 17 – 156 g/km.

Bovenstaande afbeeldingen betreft een Volvo V60 Plug-in hybrid

Een zee van ruimte

De benen strekken en even ontspannen? Daarvoor hoef jij jouw V60 niet uit. Geniet van de comfortabele stoelen en het ruime interieur. Daarnaast beschikt de V60 over 529 liter bagageruimte.

Zonder uitstoot

Kies jij voor de Volvo V60 Recharge? In de Pure electric modus rijd jij zonder emissies, zodat in veel gevallen dagelijks woon-werkverkeer zonder uitstoot mogelijk is.

Aan jou de keuze

Het is jouw leven dus laat de Volvo V60 jouw persoonlijkheid weerspiegelen. Ga jij voor een luxe uitstraling of geef jij de voorkeur aan sportieve looks? Kies een thema die bij jou past: Bright voor een luxe uitstraling of Dark voor een meer sportievere look.

Benut alle energie

Benut alle energie

Door remenergie terug te winnen en die vervolgens op te slaan in de 48V-accu, vermindert de Volvo V60 mild hybride uitstoot én bespaart ze brandstof.

Plug-in hybrid

Door het samenspel van de elektro- en brandstofmotor profiteer je van een lagere CO2-uitstoot. De vernieuwde hybridetechniek zorgt daarnaast voor een elektrische actieradius tot 88 kilometer. Met een volledig opgeladen accu is dus in veel gevallen dagelijks woon-werkverkeer zonder uitstoot mogelijk.

Lees meer


Mild hybrid

De mild hybrid technologie draagt bij aan een verfijndere rijervaring. De geïntegreerde startmotor beperkt de belasting van de motor voor een lager benzine verbruik en geeft een boost aan de verbrandingsmotor door het gebruik van geregenereerde elektrische energie. Dit heeft, met name in het stadsverkeer, een positieve uitwerking op de emissies en het brandstofverbruik.

Lees meer

Veiligheidsondersteuning


Het Blind Spot Information System – kortweg BLIS™ – herkent verkeersborden en de dode hoek en is daarnaast jouw rijbaanassistent, ook in druk verkeer.

Slimme bescherming


Voertuigen, voetgangers, fietsers en grotere dieren; de intelligente rijhulptechnologie merkt ze op en helpt zo botsingen te voorkomen.

Disclaimer: Free upgrade geldt alleen als korting op de motorvariant bij een gelijk uitrustingsniveau. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg voor meer informatie www.volvocars.nl.