Genieten staat
centraal in deze
dynamische estate

Verblijdt je met zijn looks, verrast je met zijn inhoud en verplettert je met zijn prestaties.

Scroll naar beneden

Volvo V60

Vanaf 44.995 (Mild Hybrid Essential Edition) of 56.595 (Plug-in Hybrid)

Zodra jij in de Volvo V60 stapt, word je omgeven door Scandinavisch design, vertrouwd vakmanschap en bovenal een gevoel van luxe en comfort. Door uit een breed scala aan opties, uitvoeringen en persoonlijke voorkeuren dátgene te selecteren wat jij belangrijk vindt, creëer je een V60 die perfect in jouw leven past.


Ga voor de Volvo V60 B3 Essential Edition. Leverbaar in 9 kleuren, 2 optiepakketten en een beperkte productie voor
een ongekend scherpe prijs van € 44.995,- of Volvo Private Lease vanaf € 699 p/mnd.

Vertel me meer >

Tot 91 km

puur elektrisch bereik

Plug-in of Mild

hybrid

529 liter

bagageruimte

Private Lease vanaf

€ 699 p/mnd

Volvo V60 Essential Edition vanaf € 44.995 (consumentenadviesprijs) of € 43.735 (fiscale waarde). Of vanaf € 699 p/mnd op basis van Core uitvoering, excl. brandstof en op basis van 10.000km p/jaar en een looptijd van 60 maanden. WLTP gecombineerd verbruik: 0,8 – 6,9 l/100 km (125,0 – 14,5 km/l), gem. CO2-uitstoot resp. 17 – 156 g/km.

Een zee van ruimte

De benen strekken en even ontspannen? Daarvoor hoef jij jouw V60 niet uit. Geniet van de comfortabele stoelen en het ruime interieur. Daarnaast beschikt de V60 over 529 liter bagageruimte.

Zonder uitstoot

Kies jij voor de Volvo V60 Recharge? In de Pure electric modus rijd jij zonder emissies, zodat in veel gevallen dagelijks woon-werkverkeer zonder uitstoot mogelijk is.

Aan jou de keuze

Het is jouw leven dus laat de Volvo V60 jouw persoonlijkheid weerspiegelen. Ga jij voor een luxe uitstraling of geef jij de voorkeur aan sportieve looks? Kies een thema die bij jou past: Bright voor een luxe uitstraling of Dark voor een meer sportievere look.

Plug-in hybrid

Door het samenspel van de elektro- en brandstofmotor profiteer je van een lagere CO2-uitstoot. De vernieuwde hybridetechniek zorgt daarnaast voor een elektrische actieradius tot 88 kilometer. Met een volledig opgeladen accu is dus in veel gevallen dagelijks woon-werkverkeer zonder uitstoot mogelijk.

Lees meer


Mild hybrid

De mild hybrid technologie draagt bij aan een verfijndere rijervaring. De geïntegreerde startmotor beperkt de belasting van de motor voor een lager benzine verbruik en geeft een boost aan de verbrandingsmotor door het gebruik van geregenereerde elektrische energie. Dit heeft, met name in het stadsverkeer, een positieve uitwerking op de emissies en het brandstofverbruik.

Lees meer

Veiligheidsondersteuning


Het Blind Spot Information System – kortweg BLIS™ – herkent verkeersborden en de dode hoek en is daarnaast jouw rijbaanassistent, ook in druk verkeer.

Slimme bescherming


Voertuigen, voetgangers, fietsers en grotere dieren; de intelligente rijhulptechnologie merkt ze op en helpt zo botsingen te voorkomen.

Extra informatie over de Volvo V60 Recharge

Wat kost de Volvo V60 Recharge?

De Volvo V60 is beschikbaar vanaf € 44.995

Hoe groot is de Volvo V60 Recharge?

De Volvo V60 Recharge is 4,77 meter lang, 1,85 meter breed en 1,42 meter hoog.

Hoeveel kilometer kun je elektrisch rijden met een Volvo V60 Recharge?

Met de Volvo V60 Recharge heb je een elektrisch bereik van maximaal 88 km. De werkelijke afstand is afhankelijk van diverse factoren, zoals de rijstijl, het weer en de buitentemperatuur.

Wat is het maximale trekgewicht van de Volvo V60 Recharge?

De Volvo V60 Recharge heeft een maximaal trekgewicht van 2000 kg

Welke Google services zijn ingebouwd in de Volvo V60?

De Volvo V60 Recharge beschikt over Google maps, Google assistent en Google play

Heb ik een abonnement nodig voor de Google services?

Ja. De eerste 4 jaar maak je kosteloos gebruik van deze dienst. Daarna kun je het abonnement verlengen als je de service wilt blijven gebruiken.

Vergelijkbare Volvo modellen

Volvo V60 Cross Country
V60CC
Volvo V90