Klanten beoordelen ons met een
9.1 op basis van
3920 beoordelingen

Veelzijdig in zijn klasse: elegant, verfijnd én ongekend iconisch

Een zee van ruimte van binnen, ongekend stijlvol van buiten. Ervaar het in de V90. Elke dag opnieuw.

Scroll naar beneden

Volvo V90 Recharge

Vanaf € 66.495

Mocht je het nog niet gedaan hebben, dan moet je echt eerst even een blik werpen op onderstaande foto’s van de Volvo V90. Het weerspiegelt een ongekende veelzijdigheid, zonder concessies te doen aan elegantie en verfijning. Van de strakke lijnen tot aan het ruimtelijke, lichte interieur. Tel daar de innovatieve technologieën, zeeën van ruimte en tal van veiligheidsinnovaties bij op en je ziet in dat dit model tot in de puntjes klopt.


Profiteer bij aanschaf van een nieuwe Volvo Mild hybrid van een gratis motorupgrade (Een B5 voor de prijs van een B4) t.w.v. € 2000,-
Plan een proefrit >


Ontvang nu een gratis Easee laadpunt bij aanschaf van een
nieuwe elektrische of Plug-in hybride Volvo.

Vertel me meer >

Tot 87 km

puur elektrisch bereik

Plug-in of Mild

Hybrid

560 liter

bagageruimte

Leaseprijs vanaf

€799 p.m.

Volvo V90 Recharge Plug-in hybrid vanaf € 66.495 (consumentenadviesprijs) of € 65.095 (fiscale waarde) Lease vanaf € 799 p.m., excl. btw en brandstof, o.b.v. Full Operational Lease, 60 mnd, 15.000 km p.j. Wijzigingen voorbehouden. WLTP gecombineerd verbruik: 0,8 – 7,7 l/100 km (125,0 – 13,0 km/l), gem. CO2-uitstoot resp. 19 – 176 g/km.

Strak lijnenspel

In het ontwerp van deze stijlvolle estate, is niet enkel gelet op het ruime zit- en laadcomfort. De strakke daklijn, lange wielbasis en het robuuste front vormen samen een indrukwekkend geheel. Jij laat vele nekken draaien en waant je ondertussen de koning – of koningin – van de weg.

‘Hé Google..’

…en jouw behoefte wordt vervuld. Ook de Volvo V90 is uitgerust met Google Assistant. Of het nou gaat om jouw routebeschrijving van A naar B, het afspelen van jouw favoriete muziek of het bellen van een goede vriend(in). Spraakbesturing it is! Google Assistant regelt het vervolgens voor je.

Gedetailleerde navigatie

Met Google Assistant wordt jouw stem gehoord, met Google Maps krijgt jouw navigatie waarde. Niets zo irritant als een afgesloten weg of aansluiten in een ellenlange file. Google Maps voorziet je van realtime verkeersinformatie en automatische herberekening van jouw route. Tot op detail.

Benut alle energie

Benut alle energie

De Volvo V90 mild hybride bespaart brandstof en vermindert uitstoot door remenergie terug te winnen en die elektrische kracht op te slaan in een 48V-accu.

Plug-in hybrid

Door het samenspel van de elektro- en brandstofmotor profiteer je van een lagere CO2-uitstoot. De vernieuwde hybridetechniek zorgt daarnaast voor een elektrische actieradius tot 87 kilometer. Met een volledig opgeladen accu is dus in veel gevallen dagelijks woon-werkverkeer zonder uitstoot mogelijk.

Mild hybrid

De mild hybrid technologie draagt bij aan een verfijndere rijervaring. De geïntegreerde startmotor beperkt de belasting van de motor voor een lager benzine verbruik en geeft een boost aan de verbrandingsmotor door het gebruik van geregenereerde elektrische energie. Dit heeft, met name in het stadsverkeer, een positieve uitwerking op de emissies en het brandstofverbruik.

Veiligheidsondersteuning


Het Blind Spot Information System – kortweg BLIS™ – zorgt met waarschuwingen en actieve stuurondersteuning ervoor dat u op het juiste spoor blijft, ook in druk verkeer.

Slimme bescherming


Intelligente rijhulptechnologie detecteert andere voertuigen, voetgangers, fietsers en grotere dieren, en helpt zo botsingen te voorkomen. Op elk moment, overdag of ‘s nachts.*