Nú bereikbaarder dan ooit: Volvo XC60 Essential Edition!

Plug-in Hybrid, een gelimiteerde oplage en vanaf € 59.995 ongekend scherp geprijsd.

Scroll naar beneden

Volvo XC60 Recharge

Vanaf € 59.995

De Volvo XC60 is sinds zijn introductie enorm populair. Een model dat wordt geroemd door zijn krachtige uiterlijk en verfijnde Scandinavische design. Verkrijgbaar als Core, Plus of Ultimate en….. Tijdelijk ook leverbaar als Essential Edition voorzien van T6 motor en ongekend scherp geprijsd. Een actiemodel voorzien van o.a. krachtige 350pk Plug-in hybride motor, panoramadak, Google-infotainment, Park Assist camera (achter) en 18″ Daimond Cut velgen.


Wil je jouw Volvo XC60 graag voorzien van een compleet eigen look met een stoer karakter?
Dan is de Black Edition precies waar jij naar opzoek bent!

Vertel me meer >

Tot 78 km

puur elektrisch bereik

Plug-in of Mild

Hybrid

AWD

aandrijving

Volvo XC60 Recharge Plug-in hybrid vanaf € 59.995 (consumentenadviesprijs) of € 58.695 (fiscale waarde). Lease vanaf € 899 p.m., excl. btw en brandstof, o.b.v. Full Operational Lease, 72 mnd, 15.000 km p.j., WLTP gecombineerd verbruik: 7,5 – 8,4 l/100 km (13,3 – 11,9 km/l), gem. CO2-uitstoot resp. 170 – 191 g/km.

Een helpende hand

De verschillende innovatieve veiligheidssystemen zorgen ervoor dat je altijd binnen de juiste lijnen én op afstand van je medeweggebruikers blijft.

Zuivere lucht

Het geavanceerde Air Quality System houdt tot 95% van alle schadelijke fijnstofdeeltjes tegen. Dit zorgt voor schonere lucht in de auto, ongeacht de omstandigheden buiten. Beter én gezonder voor jou en jouw passagiers.

Omhoog of omlaag

Geniet van meer comfort én rijplezier door de verschillende rijstanden. Kies uit één van de vijf rijmodi en de optionele actieve luchtvering verhoogt of verlaagt automatisch jouw XC60.

Plug-in hybrid

Door het samenspel van de elektro- en brandstofmotor profiteer je van een lagere CO2-uitstoot. De vernieuwde hybridetechniek zorgt daarnaast voor een elektrische actieradius tot 77 kilometer. Met een volledig opgeladen accu is dus in veel gevallen dagelijks woon-werkverkeer zonder uitstoot mogelijk.

Mild hybrid

De mild hybrid technologie draagt bij aan een verfijndere rijervaring. De geïntegreerde startmotor beperkt de belasting van de motor voor een lager benzine verbruik en geeft een boost aan de verbrandingsmotor door het gebruik van geregenereerde elektrische energie. Dit heeft, met name in het stadsverkeer, een positieve uitwerking op de emissies en het brandstofverbruik.

Veiligheidsondersteuning


Het Blind Spot Information System – kortweg BLIS™ – herkent verkeersborden en de dode hoek en is daarnaast jouw rijbaanassistent, ook in druk verkeer.

Slimme bescherming


Voertuigen, voetgangers, fietsers en grotere dieren; de intelligente rijhulptechnologie merkt ze op en helpt zo botsingen te voorkomen.

Extra informatie over de Volvo XC60

Wat kost de Volvo XC60?

De Volvo XC60 is beschikbaar vanaf € 59.995

Hoe groot is de Volvo XC60?

De Volvo XC60 is 4,70 meter lang, 1,90 meter breed en 1,65 meter hoog.

Hoeveel kilometer kun je elektrisch rijden met een Volvo XC60 Recharge?

Met de Volvo XC60 heb je een elektrisch bereik van maximaal 77 km. De werkelijke afstand is afhankelijk van diverse factoren, zoals de rijstijl, het weer en de buitentemperatuur.

Wat is het maximale trekgewicht van de Volvo XC60?

De Volvo XC60 heeft een maximaal trekgewicht van 2250 kg

Welke Google services zijn ingebouwd in de Volvo XC60?

De Volvo XC60 beschikt over Google maps, Google assistent en Google play

Heb ik een abonnement nodig voor de Google servies?

Ja. De eerste 4 jaar maak je kosteloos gebruik van deze dienst. Daarna kun je het abonnement verlengen als je de service wilt blijven gebruiken.

Vergelijkbare Volvo modellen

Volvo XC90
Volvo EX90
Volvo XC60 Recharge