Klanten beoordelen ons met een
9.1 op basis van
3920 beoordelingen

De dynamische SUV is dankzij ingebouwde Google Services slimmer dan ooit.

Aangedreven door vier wielen, het beste van twee werelden gecombineerd in één dynamische SUV.

Scroll naar beneden

Volvo XC60 Recharge

Vanaf € 69.495

De Volvo XC60 herken je direct aan het eigentijdse design: de karaktervolle belijning en de rondingen van de motorkap geven de auto een krachtige én verfijnde indruk. In elk detail van de Volvo XC60 schuilt het unieke Scandinavische karakter. Om jouw persoonlijkheid in het interieur te onderstrepen, beschik je over een ruime keuze aan kleurcombinaties, bekleding en inlegcombinaties. Waar je ook kijkt, jouw zintuigen worden volop geprikkeld!


Profiteer bij aanschaf van een nieuwe Volvo Mild hybrid van een gratis motorupgrade (Een B5 voor de prijs van een B4) t.w.v. € 2000,-
Plan een proefrit >


Ontvang nu een gratis Easee laadpunt bij aanschaf van een
nieuwe elektrische of Plug-in hybride Volvo.

Vertel me meer >


Ontvang nu een gratis Easee laadpunt bij aanschaf van een nieuwe elektrische of Plug-in hybride Volvo.
Vertel me meer >

Tot 77 km

puur elektrisch bereik

Plug-in of Mild

Hybrid

AWD

aandrijving

Leaseprijs vanaf

€749 p.m.

Volvo XC60 Recharge Plug-in hybrid vanaf € 69.495 (consumentenadviesprijs) of € 68.195 (fiscale waarde). Lease vanaf € 859 p.m., excl. btw en brandstof, o.b.v. Full Operational Lease, 72 mnd, 15.000 km p.j., WLTP gecombineerd verbruik: 7,5 – 8,4 l/100 km (13,3 – 11,9 km/l), gem. CO2-uitstoot resp. 170 – 191 g/km.

Een helpende hand

De verschillende innovatieve veiligheidssystemen zorgen ervoor dat je altijd binnen de juiste lijnen én op afstand van je medeweggebruikers blijft.

Zuivere lucht

Het geavanceerde Air Quality System houdt tot 95% van alle schadelijke fijnstofdeeltjes tegen. Dit zorgt voor schonere lucht in de auto, ongeacht de omstandigheden buiten. Beter én gezonder voor jou en jouw passagiers.

Omhoog of omlaag

Geniet van meer comfort én rijplezier door de verschillende rijstanden. Kies uit één van de vijf rijmodi en de optionele actieve luchtvering verhoogt of verlaagt automatisch jouw XC60.

Benut alle energie

Benut alle energie

Door remenergie terug te winnen en die vervolgens op te slaan in de 48V-accu, vermindert de Volvo XC60 hybride uitstoot én bespaart ze brandstof.

Plug-in hybrid

Door het samenspel van de elektro- en brandstofmotor profiteer je van een lagere CO2-uitstoot. De vernieuwde hybridetechniek zorgt daarnaast voor een elektrische actieradius tot 77 kilometer. Met een volledig opgeladen accu is dus in veel gevallen dagelijks woon-werkverkeer zonder uitstoot mogelijk.

Mild hybrid

De mild hybrid technologie draagt bij aan een verfijndere rijervaring. De geïntegreerde startmotor beperkt de belasting van de motor voor een lager benzine verbruik en geeft een boost aan de verbrandingsmotor door het gebruik van geregenereerde elektrische energie. Dit heeft, met name in het stadsverkeer, een positieve uitwerking op de emissies en het brandstofverbruik.

Veiligheidsondersteuning


Het Blind Spot Information System – kortweg BLIS™ – herkent verkeersborden en de dode hoek en is daarnaast jouw rijbaanassistent, ook in druk verkeer.

Slimme bescherming


Voertuigen, voetgangers, fietsers en grotere dieren; de intelligente rijhulptechnologie merkt ze op en helpt zo botsingen te voorkomen.