Klanten beoordelen ons met een
9.1 op basis van
3920 beoordelingen

De SUV die jou en jouw dierbaren beschermt

Indrukwekkend, intuïtief en ingenieus: met trots het grootste paard van de Zweedse stal.

Scroll naar beneden

Volvo XC90 Recharge

Vanaf 91.995

Iedere rit in deze stijlvolle Volvo XC90 is een ware belevenis dankzij de intuïtieve technologieën, het Scandinavische design en het vertrouwde vakmanschap. Tel daar de zeeën van ruimte, luxe, comfort en een breed scala aan opties bij op en je weet dat deze SUV volledig op jouw lijf geschreven is.


Ontvang nu een gratis Easee laadpunt bij aanschaf van een
nieuwe elektrische of Plug-in hybride Volvo.

Vertel me meer >

Tot 69 km

puur elektrisch bereik

Plug-in of Mild

Hybrid

7 ruime

zitplaatsen

Leaseprijs vanaf

€999 p.m.

Volvo XC90 Recharge Plug-in hybrid vanaf € 91.995 (consumentenadviesprijs) of € 90.595 (fiscale waarde). Lease vanaf € 999 p.m., excl. btw en brandstof, o.b.v. Full Operational Lease, 72 mnd, 15.000 km p.j., WLTP gecombineerd verbruik: 1,2 – 1,3 l/100 km (83,3 – 76,9 km/l), gem. CO2-uitstoot 28 – 29 g/km. 

Omhoog of omlaag

Geniet van meer comfort én rijplezier door de verschillende rijstanden. Kies uit één van de vijf rijmodi en de optionele actieve luchtvering verhoogt of verlaagt automatisch jouw XC90.

Aan jou de keuze

Het is jouw leven dus laat de Volvo XC90 jouw persoonlijkheid weerspiegelen. Ga jij voor een luxe uitstraling of geef jij de voorkeur aan sportieve looks? Kies een thema die bij jou past: Bright voor een luxe uitstraling of Dark voor een meer sportievere look.

Zeven zitplaatsen

De benen strekken en even ontspannen? Daarvoor hoef jij jouw XC90 niet uit. Of je nu alleen of met jouw dierbaren onderweg bent: in de XC90 heeft iedereen voldoende bewegingsruimte.

Benut alle energie

Benut alle energie

De Volvo XC90 mild hybride bespaart brandstof en vermindert uitstoot door remenergie terug te winnen en die elektrische kracht op te slaan in een 48V-accu.

Plug-in hybrid

Door het samenspel van de elektro- en brandstofmotor profiteer je van een lagere CO2-uitstoot. De vernieuwde hybridetechniek zorgt daarnaast voor een elektrische actieradius tot 77 kilometer. Met een volledig opgeladen accu is dus in veel gevallen dagelijks woon-werkverkeer zonder uitstoot mogelijk.

Mild hybrid

De mild hybrid technologie draagt bij aan een verfijndere rijervaring. De geïntegreerde startmotor beperkt de belasting van de motor voor een lager benzine verbruik en geeft een boost aan de verbrandingsmotor door het gebruik van geregenereerde elektrische energie. Dit heeft, met name in het stadsverkeer, een positieve uitwerking op de emissies en het brandstofverbruik.

Veiligheidsondersteuning


Het Blind Spot Information System – kortweg BLIS™ – zorgt met waarschuwingen en actieve stuurondersteuning ervoor dat u op het juiste spoor blijft, ook in druk verkeer.

Slimme bescherming


Intelligente rijhulptechnologie detecteert andere voertuigen, voetgangers, fietsers en grotere dieren, en helpt zo botsingen te voorkomen. Op elk moment, overdag of ‘s nachts.*