Volvo Personal Service (VPS)

<br><strong>Snel, sneller, <span style="color:#787e83" class="has-inline-color">snelst!</span></strong>


Snel, sneller, snelst!

Met de introductie van VPS – Volvo Personal Service – is onze werkplaats in een klap veranderd in de pitstraat van de Formule 1: wij werken met twee personal service technicians tegelijkertijd aan jouw auto waardoor de reparatietijd zo veel mogelijk beperkt wordt. Je bespreekt de reparaties rechtstreeks met de technicians die verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van- en de werkzaamheden aan jouw Volvo, waardoor je precies weet wie en wat je kunt verwachten: korte lijnen, snelle acties en de beste service. Wel zo fijn!

Plan jouw werkplaatsafspraak

Met een extra paar handen worden de werkzaamheden natuurlijk ook twee keer zo snel uitgevoerd. Dus terwijl jij met een kop koffie plaatsneemt in onze comfortabele wachtruimte of op een flexwerkplek nog even wat e-mails wegwerkt, wordt jouw auto alweer voorgereden. En duurt het onderhoud langer of wil je graag naar een afspraak? Dan zetten we natuurlijk met liefde vervangend vervoer voor je klaar.

De voordelen van VPS:

Je schakelt altijd direct met de technicians die verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van- en de werkzaamheden aan jouw Volvo.

Precies weten waar je aan toe bent: je ontvangt altijd vooraf een prijsopgave en ook onverwachte meerkosten worden eerst overlegd door jouw PST

De meeste werkzaamheden zijn doorgaans binnen een uur afgerond. Hierdoor kun je jouw weg snel weer vervolgen en is een bezoek aan onze werkplaats niet meer dan een korte, aangename pauze.