Volvo Car Insurance

Kies voor <span style="color:#878e83" class="has-inline-color">zekerheid</span>

Kies voor zekerheid

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Hoe zorgvuldig je zelf ook bent, een medeweggebruiker kan nét wat minder oplettend zijn en voordat je het weet sta je het schadeformulier in te vullen. Dan is het wel zo fijn dat je weet dat alles goed geregeld is.

Met Volvo Car Insurance profiteer je van een grote mate van vrijheid als het gaat om de dekking van jouw autoverzekering. Je kunt kiezen uit drietal verschillende dekkingen. Komt jouw auto nét uit de fabriek rollen, dan geeft het een geruststellend gevoel om deze maximaal te verzekeren. Maar is jouw trouwe vierwieler al iets ouder en zijn eventuele reparatiekosten hoger dan de algehele waarde, dan kun je jezelf afvragen of die allriskverzekering nog wel nodig is.

WA

Beter bekend als wettelijke aansprakelijkheid. Met andere woorden: alleen de schade aan een andere partij wordt vergoed.

WA+ beperkt casco

Schade aan een andere partij wordt volledig vergoed, schade aan je eigen voertuig niet – uitgezonderd diefstal, ruit-, brand-, storm- en natuurschade.

WA volledig casco

Alle schade aan zowel de andere partij als jouw eigen voertuig wordt vergoed, in de volksmond ook wel allrisk verzekering genoemd.

Bereken jouw premie

Direct inzicht in de maandelijkse kosten zodat je makkelijk kunt vergelijken?
Bereken de verzekeringspremie eenvoudig en snel online!