Volvo Car Insurance

Ga voor <mark style="background-color:rgba(0, 0, 0, 0);color:#878e83" class="has-inline-color">zekerheid</mark>!<br>

Ga voor zekerheid!


Een ongeluk zit in een klein hoekje. Hoe zorgvuldig je zelf ook bent, een medeweggebruiker kan nét wat minder oplettend zijn en voordat je het weet sta je het schadeformulier in te vullen. Dan is het wel zo fijn dat je weet dat alles goed geregeld is.

Met Volvo Car Insurance profiteer je van een grote mate van vrijheid als het gaat om de dekking van jouw autoverzekering. Je kunt kiezen uit een drietal verschillende dekkingen. Komt jouw auto nét uit de fabriek rollen, dan geeft het een geruststellend gevoel om deze maximaal te verzekeren. Maar is jouw trouwe vierwieler al iets ouder en zijn eventuele reparatiekosten hoger dan de algehele waarde, dan kun je jezelf afvragen of die allriskverzekering nog wel nodig is.

Direct mijn premie berekenen

WA

Beter bekend als wettelijke aansprakelijkheid. Met andere woorden: alleen de schade aan een andere partij wordt vergoed.

WA+ beperkt casco

Schade aan een andere partij wordt volledig vergoed, schade aan je eigen voertuig niet – uitgezonderd diefstal, ruit-, brand-, storm- en natuurschade.

WA volledig casco

Alle schade aan zowel de andere partij als jouw eigen voertuig wordt vergoed, in de volksmond ook wel allrisk verzekering genoemd.

Kiezen voor Volvo Car Insurance, is kiezen voor:

Soepele beveiligingseisen
Geen extra eisen
Keyless-entry
Flexibel
eigen risico
Bonus-
bescherming
Service bij
Volvo-dealer

Overtuigd, of toch liever eerst meer informatie aanvragen?

Direct inzicht in de maandelijkse verzekeringspremie van jouw Volvo? Bereken het vrijblijvend, eenvoudig en snel online!

Heb je nog vragen en wil je die aan ons stellen? Of wil je gewoonweg meer algemene informatie, ook over de kleine lettertjes? Snappen wij.

Tenslotte wil je zeker weten dat jouw Volvo en de inzittende(n) in goede handen zijn. Laat het ons weten en wij informeren jou compleet.