Volvo zakelijk leasen

Op zoek naar jouw nieuwe<span style="color:#787e83" class="has-inline-color"> reisgenoot</span>

Op zoek naar jouw nieuwe reisgenoot

Heb je uitzicht op een nieuwe baan of loopt je huidige leasecontract binnenkort af? Dan is dit hét moment waar menig zakelijk rijder iedere keer weer naar uitkijkt: een nieuwe auto op de oprit! Of je nu al precies weet wat je wilt rijden of nog enigszins duizelt van alle mogelijkheden, wij staan je graag bij – ook als je liever in een ander merk dan Volvo stapt.

Ontdek onze voorraadPlan een oriënterend gesprek

Welke Volvo leasevorm past bij jou?

Wanneer je een Volvo zakelijk leaset via Harrie Arendsen mag je er blindelings op vertrouwen dat álles voor je geregeld wordt. Van het zoeken naar de auto die tot in de puntjes bij jouw mobiliteitsbehoeften past, tot de verzekering, financiering en het onderhoud ervan; we streven naar korte lijntjes en vele kilometers. Met andere woorden: jij de lusten, wij de lasten.

Er bestaan drie zakelijke leaseconstructies, zo is er altijd een passende constructie bij jou en jouw wensen. Op onze ondersteuning en flexibiliteit kun je, ongeacht de gekozen constructie en auto, natuurlijk altijd rekenen. Dankzij de samenwerking met onze partners Volvo Car Lease en Volvo Car Finance, profiteer jij van een jarenlange lease ervaring.

Shortlease

Houd jij van afwisseling als het om auto’s gaat? Heb je regelmatig werknemers met tijdelijke contracten in dienst of werk je met kortdurende projecten? Er kunnen verschillende redenen zijn om je niet jarenlang aan een leasecontract te willen binden. Wat jouw reden is, doet er voor ons niet toe. Met shortlease rijd jij de auto die je wilt, zolang jij dat wilt.

Financial Lease

Wil je graag een (nieuwe of gebruikte) auto rijden maar ontbreekt het aan financiële middelen om dit zelf te bekostigen? Dan is financial lease een uitkomst: wij regelen de financiering van het volledige aankoopbedrag (exclusief btw) en jij regelt alle overige zaken die bij een auto komen kijken. In vooraf vastgelegde maandelijkse termijnen, met een eveneens vastgelegde rente, betaal je de auto af waarna deze volledig eigendom wordt.

Operational Lease

Maximaal ontzorgen: dát is full operationeel lease. De naam is niet geheel willekeurig gekozen, want met dit leaseproduct worden alle diensten en serviceopties vastgelegd in één contract, met de looptijd van een aantal jaren en een vast maandbedrag. Van afschrijvingen en rente tot reparatie, onderhoud en (winter)banden. Van een vervangende auto en assurantie tot Volvo assistance en belastingen: full is écht full. Geen behoefte aan complete ontzorging, kies dan voor netto operational lease en jouw maandbedrag bestaat enkel uit rente en afschrijving.

Ben je toch op zoek naar private lease? Klik dan hier.

Een Volvo zakelijk leasen?

Een zakelijke leaseauto bestel je niet dagelijks. Een nieuwe auto uitzoeken is leuk, maar kan ook spannend zijn. Dat begrijpen we maar al te goed. Daarom geven we je graag advies op maat zodat je weet wat jij kunt verwachten.

Heb je al een keuze gemaakt of wil je graag eerst meer weten over de verschillende leasevormen? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen contact met jou op.

Volvo zakelijke lease