Volvo zakelijk leasen


Ontmoet Imre, jouw partner in zakelijke mobiliteit. Van advies op maat tot het meedenken in een duurzaam wagenparkbeleid!

Scroll naar beneden

Spookt één van deze vragen met regelmaat door jouw gedachten?

  • De wereld van zakelijke mobiliteit is voortdurend in beweging, maar hoe houd ik mijn kennis op dit gebied actueel?
  • Hoe realiseer ik een kostenefficiënte en duurzame(re) oplossing voor mijn wagenpark?
  • Hoe beïnvloeden de opkomende regels, zoals de houderschapsbelasting op elektrische auto’s, het wagenparkbeleid binnen mijn bedrijf?
  • Wij willen de stap naar verduurzaming zetten, maar ik heb geen idee waar te beginnen?
  • Het beheren van ons wagenpark kost mij teveel tijd en moeite, kan dat niet anders?
  • Continue schakelen en onderhandelen met verschillende partijen past niet bij mij, wie kan mij hierbij helpen?
Volvo zakelijke lease modellen
Imre Volvo lease

Dan is het tijd om met een expert te praten. Met Imre dus!

Hij vervult bij ons een combifunctie. In de rol van Mobiliteitsadviseur zakelijke markt spreekt hij met wagenparkbeheerders, ondernemers en inkopers. Over bijvoorbeeld veranderende fiscale wet- en regelgeving, het verduurzamen van zakelijke mobiliteit, de impact van elektrisch rijden, autogebruik of toch bezit of over het beheersbaar houden van de mobiliteitskosten. In zijn rol als Verkoopadviseur staat hij midden in de operatie en is hij dagelijks in gesprek met klanten over hun wensen, behoeften en het leveren van de beste oplossing.

Zijn dit voor jou relevante onderwerpen en wil je hierover graag eens sparren met een specialist? Laat het Imre weten en voor je het weet staat hij bij jou voor de deur! Om de huidige situatie in kaart te brengen en om samen tot een passende oplossing voor de toekomst te komen.

Een Volvo zakelijk leasen, welke vorm past bij jou?

Wanneer je een Volvo zakelijk leaset via Harrie Arendsen mag je er blindelings op vertrouwen dat álles voor je geregeld wordt. Van het zoeken naar de auto die tot in de puntjes bij jouw mobiliteitsbehoeften past, tot de verzekering, financiering en het onderhoud ervan; we streven naar korte lijntjes en vele kilometers. Met andere woorden: jij de lusten, wij de lasten.

Care-by-Volvo

Houd jij van afwisseling als het om auto’s gaat? Heb je regelmatig werknemers met tijdelijke contracten in dienst of werk je met kortdurende projecten? Er kunnen verschillende redenen zijn om je niet jarenlang aan een leasecontract te willen binden. Met shortlease rijd jij de auto die je wilt, zolang jij dat wilt.

Wij noemen het Care-by-Volvo. Het flexibele auto-abonnement. Eén vast bedrag per maand, geen verborgen kosten en slechts 3 maanden opzegtermijn.

Financial Lease

Wil je graag een (nieuwe of gebruikte) auto rijden maar ontbreekt het aan financiële middelen om dit zelf te bekostigen? Dan is financial lease een uitkomst: wij regelen de financiering van het volledige aankoopbedrag (exclusief btw) en jij regelt alle overige zaken die bij een auto komen kijken.

In vooraf vastgelegde maandelijkse termijnen, met een eveneens vastgelegde rente, betaal je de auto af waarna deze volledig eigendom wordt.

Operational Lease

Maximaal ontzorgen: dát is full operationeel lease. Op basis van een vooraf vastgestelde looptijd en jaarkilometrage weet jij waar je maandelijks aan toe bent. Van afschrijvingen en rente tot reparatie, onderhoud en (winter)banden. Van een vervangende auto en verzekering tot Volvo assistance en belastingen: full is écht full.

Geen behoefte aan complete ontzorging, kies dan voor netto operational lease en jouw maandbedrag bestaat enkel uit rente en afschrijving.

Flexlease

Liever geen vaste looptijd? Kies dan voor Flexlease. Geen verrassingen, maximale flexibiliteit en snel rijden. Wat wil je als zakelijk rijder nog meer?!

Deze all-in operationele leasevorm heeft een minimale looptijd van 3 maanden en kent 3 maanden opzegtermijn. Bekijk hier de voor-geconfigureerde modellen en bereken direct jouw vaste maandbedrag.

Ben je toch op zoek naar private lease? Klik dan hier.

Kiezen voor Harrie (of Imre), is kiezen voor:

Warm welkom

Je kunt altijd bij ons terecht. Voor een goed gesprek of een lekker kopje koffie. Voor een passend advies of persoonlijke service. Én voor eerlijke prijzen.

Altijd persoonlijk

Wij denken met je mee, met jouw situatie. Nou ja, over mobiliteit dan. Onszelf bemoeien met jouw privé- leven doen we niet.
Erewoord.

Beste oplossing

Je krijgt van ons meestal wat je vraagt, maar vaker nog wat je nodig hebt. Wij kennen de innovaties en meest actuele mobiliteitsoplossingen. En durven te veranderen.

Kwaliteit voorop

Bij ons mag je duurzaam vakmanschap verwachten. Niet tevreden? Ai! We gaan samen in gesprek en lossen het op. Altijd.

Een afspraak inplannen?

Imre is er voor jou! Dus heb jij na het lezen van bovenstaande informatie een vraag? Vormt het voor jou de perfecte aanleiding om eens dieper op de materie in de gaan? Of wil je gewoon eens weten hoe we vanuit Harrie Arendsen invulling kunnen geven aan de mobiliteitsbehoefte van jou of jouw bedrijf?

Laat je contactgegevens achter en Imre neemt persoonlijk contact met je op!

Vapour grey v60 header