Print deze pagina

Werkplaats

Volvo onderhoud - Onze efficiency werkt snel in uw Voordeel.

Wat u wellicht nog niet wist, is dat onderhoud aan uw Volvo bij Harrie Arendsen voordeliger is dan u denkt. Bovendien profiteert u altijd van de hoge kwaliteit van de geleverde werkzaamheden. Onze monteurs worden continu getraind door middel van In Dealer Training

TÜV Nord heeft hier in opdracht van Bovag Autodealers onderzoek laten uitvoeren m.b.t. prijzen en kwaliteit van garagebedrijven. De dealer is goedkoper dan universele bedrijf blijkt uit het onderzoek!

We weten dus dat we met onze onderhouds- en reparatiekosten als Volvo dealer concurrerend zijn. We hebben meer kennis, meer ervaring, betaalbare originele onderdelen en we zijn sneller, bijvoorbeeld door een reparatie in één keer goed uit te voeren.. Daarmee houdt iedere Volvo zijn veiligheid, zijn betrouwbaarheid en zijn duurzaamheid, ongeacht bouwjaar.

Onze efficiency werkt snel in uw voordeel

  • Harrie Arendsen gebruikt alleen originele Volvo onderdelen, die altijd perfect passen. Doordat de onderdelen perfect passen en met speciale Volvo gereedschappen gemonteerd worden, gaat de montage tijdens onderhoud van uw Volvo veel sneller. De originele Volvo onderdelen voldoen aan de Volvo-specificaties. Denk aan langere levensduur en veiligheid.
  • Bij het inplannen van werkzaamheden, onderhoud aan uw Volvo houden wij altijd rekening met de competenties van monteur. Iedere monteur heeft zijn eigen specialisatie en wordt continue getraind om snel de juiste diagnose te kunnen stellen. Doordat de monteur kennis van zaken heeft, wordt de reparatietijd tot een minimum beperkt. Dit bespaart de klant kostbare tijd.
  • Uw werkorder wordt van te voren besproken. Onderdelen worden klaargelegd of besteld. Op deze manier kan er zonder onderbreking aan uw auto gesleuteld worden. Ook hier kan er efficiënt gewerkt worden en dat zorgt eveneens voortijdbesparing voor de klant. Ook herhalingsbezoeken kunnen hierdoor tot een minimum beperkt worden.


Service 2.0 Service die verder gaat

Vanaf nu biedt Volvo Service 2.0. Dat is Service die u alléén bij de Volvo-dealer krijgt en kúnt krijgen. Waarom? Omdat wij uw auto ontworpen en gebouwd hebben. Daarom kennen wij uw auto tot in het kleinste detail. Wij geven o.a. het motormanagement een unieke Volvo-software update. Met als grote voordeel dat uw auto steeds weer voldoet aan de laatste fabrieksspecificaties! Gratis, bij elke onderhoudsbeurt. Zo biedt de Volvo-dealer de service die u en uw auto verdienen. Uw Volvo wordt gecontroleerd volgens de fabrieksopgave en we voeren onderhoudsbeurten uit met originele Volvo onderdelen. Daarnaast krijgt u een jaar lang Volvo Assistance, onze internationale wegenhulp. Over meerwaarde gesproken! Uw persoonlijke Serviceadviseur vertelt u er graag meer over. Met Service 2.0 maakt Volvo hét grote verschil met gewoon onderhoud!


Service op maat

  • Service op Maat: de service adviseur van de vestiging, waar uw auto in onderhoud is, overlegt met u welke reparaties nodig zijn. U bepaalt echter zelf, welke reparaties uiteindelijk uitgevoerd dienen te worden.
  • U krijgt 12 maanden volledige garantie op originele, door Harrie Arendsen, gemonteerde onderdelen.
  • Volvo direct service: heeft u een probleem met uw auto of een kleine reparatie dan kunt u direct bij ons terecht.
  • Uitvoeren van de jaarlijkse onderhoudsbeurt aan uw auto bij Harrie Arendsen geeft u recht op Volvo Assistance. Volvo Assistance geeft u recht op gratis directe wegenhulp in alle landen van de Europese Unie en wel 24 uur per dag.
  • Een door Harrie Arendsen onderhouden Volvo levert gegarandeerd een hogere inruilwaarde op. Uw Volvo is dan een
    Volvo Selekt Occasion.


Pakket

SOFTWARE UPDATE
Gratis software update bij elke onderhoudsbeurt. Uw Volvo conform de laatste fabrieksvoorschriften. Dus: onderhoud incl. verjongingskuur!

VERVANGEND VERVOER
Als u uw Volvo voor onderhoud aanbiedt, hoeft u natuurlijk niet zonder vervoer te zitten. Gemak dient de Volvo-rijder immers?

UW PERSOONLIJKE SERVICEADVISEUR
Uw dealer streeft er zoveel mogelijk naar u een vaste serviceadviseur te bieden. Voordeel: korte lijnen, snelle actie, de beste service!

HEALTH CHECK
Met Volvo diagnoseapparatuur worden álle systemen aan boord grondig gecheckt. Natuurlijk komt uw accu ook aan bod.

SCHOON GELIJK
Altijd voor onderhoud naar de Volvo-dealer: schoon gelijk. Zeker met Service 2.0, want om de onderhoudsbeurt extra glans te geven overlegt hij graag even met u of u een wasbeurt voor uw Volvo wilt.

VOLVO ASSISTANCE
Na uw onderhoudsbeurt heeft u recht op een nieuw jaar wegenhulp in heel Europa via Volvo Assistance en op de privileges van Volvo Card.

VOLVO ERKEND SCHADEHERSTEL
Ook hiervoor bent u bij uw Volvo-dealer aan het juiste adres