Print deze pagina

Reparaties en Reiniging

Quick Repair

Quick Repair is de nieuwe, snelle en goedkope manier om krasjes en deukjes uit uw auto te verwijderen en andere kleine cosmetische reparaties uit te voeren. Met verschillende, moderne technieken brengen wij jouw auto geheel terug in topconditie.

Spot Repair

Wanneer jouw Volvo veel schade heeft opgelopen en Quick Repair niet voldoet, dan is Spot Repair de oplossing. Spot Repair houdt in, dat lakschade wordt gerepareerd door middel van spuiten. De verbeterde Spot Repair technieken stellen ons in staat om op nagenoeg alle kleuren een reparatie uit te voeren. De schades aan delen als bumpers, schermen, dorpels, portieren, dakstijlen of stoeprand schade worden professioneel hersteld. Desgewenst te combineren met een onderhoudsbeurt. Lees alles over Spot repair.

Prijs in overleg


​Interieur reparatie

Het gebruik van jouw auto brengt met zich mee dat er beschadigingen aan het interieur kunnen ontstaan. Dit kan tot ergernissen leiden, bovendien vermindert het de waarde van de Volvo. Bij Volvo Harrie Arendsen zijn wij in staat om alle soorten reparatie voor het interieur uit te voeren. Bekledingsreparatie: Kleine beschadigingen op bekleding of interieurpanelen (leer, stof, velours) zijn te verwijderen zodat ze niet zichtbaar meer zijn, c.q. ze niet groter worden. Dit is het behoud van een nette uitstraling van het interieur.​Volvo Cleaning

Is jouw Volvo toe aan een schoonmaakbeurt of is het interieur toe aan reparatie? Geen probleem. Bij Volvo Harrie Arendsen zorgen wij ervoor dat jouw Volvo er weer subliem uitziet.

Cleaning diensten
Wassen, drogen en stofzuigen van uw Volvo

Terwijl u van een krant en een kopje koffie geniet, nemen wij uw Volvo onderhanden. Deze mogelijkheid bieden we ook op zaterdag. Tijdsbeslag circa 30 minuten.* 

Prijs: € 25,- incl. btw

*Al onze diensten zijn te combineren met een onderhoudsbeurt

​Volvo ruitschade herstel

Heb je een sterretje in de voorruit van de Volvo?
Wij hebben de professionele mensen en apparatuur in huis om jouw uit gratis* te repareren!

Onder invloed van temperatuurverschillen (bijvoorbeeld koude airco op een warme ruit) is de kans groot dat een kleine beschadiging in uw voorruit verandert in een grote barst.

Meer informatie over Volvo ruitschade herstelDashboardreparatie

Bekledingsreparatie: Kleine beschadigingen op bekleding of interieurpanelen (leer, stof, velours) zijn te verwijderen zodat ze niet zichtbaar meer zijn, c.q. ze niet groter worden. Dit is het behoud van een nette uitstraling van het interieur.

Dashboardreparatie: Het materiaal van moderne kunststof dashboarden is gevoelig voor beschadigingen. In veel gevallen is een beschadiging met behoud van de originele kleur en structuur toch te repareren. Vaak heeft men hier naast de gebruiksschades te maken met beschadigingen veroorzaakt door uitbouw van bepaalde accessoires. Ook gevolgen van onverhoopte inbraak kunnen zo verholpen worden.