Print deze pagina

Verhuur

Huren bij Harrie

Volvo Harrie Arendsen is bereid net even een stapje extra te doen voor u als klant. Daarom bieden wij u tal van verhuurmogelijkheden aan. Van het huren van aanhangers, bagagewagens, bagageboxen, sneeuwkettingen tot aan fietsendragers. Het is bij Volvo Harrie Arendsen mogelijk.

Voor die ene skivakantie, een nieuw kampeeravontuur of dat u met uw fiets graag een andere omgeving wilt verkennen. Volvo Harrie Arendsen biedt voor die momenten de oplossing. Want waarom zou u bijvoorbeeld zo’n kostbaar en ruimte rovende aanhanger aanschaffen als u er weinig gebruik van maakt? Bij Volvo Harrie Arendsen, is op elke vestiging, binnen enkele stappen een aanhanger, bagagebox, sneeuwketting of fietsendrager gehuurd. Zo heeft u net wat meer bagageruimte tot uw beschikking en is het reiscomfort optimaal.

Niet alleen voor de verhuuraccessoires kunt u bij Volvo Harrie Arendsen terecht. Bij ons kunt u bijvoorbeeld ook uw bagagebox bij ons stallen. Wij begrijpen als geen ander dat een bagagebox of fietsendrager veel ruimte in beslag neemt. Als u die ruimte niet heeft , willen wij u die graag aanbieden. Het gaat er ons om dat u als klant volledig wordt ontzorgd.

Verhuur fietsendragers

Misschien fietst u graag, maar heeft u uw eigen omgeving nou wel gezien. Om lekker van een andere omgeving te genieten in de frisse buitenlucht, is het handig als u uw fietsen met de auto mee kunt nemen. Speciaal voor die momenten heeft Harrie Arendsen ook de fietsendrager in het verhuurassortiment opgenomen.

Fietsendrager huren? Klik hier!

Verhuur bagagewagens

Wilt u goederen afgesloten vervoeren? Dan is een bagagewagen een uitkomst. De bagagewagen is voorzien van een afsluitbare aluminium deksel, zodat u uw materiaal veilig kunt vervoeren.

Bagagewagen huren? Klik hier!

Verhuur bagageboxen

Of u nu op het punt staat om op zomervakantie te gaan om lekker te ontspannen of dat u richting de wintersport reist om de lange latten weer eens onder te binden. Harrie Arendsen biedt u de mogelijkheid tot het huren van een bagagebox (inclusief lastdragers). Op deze manier heeft u net wat meer bagageruimte tot uw beschikking en is het reiscomfort optimaal.

Bagagebox huren? Klik hier!

Verhuur aanhangwagen

Iedereen krabt zich soms wel eens achter zijn oren. “Krijg ik dat kastje wel in mijn auto? Kan ik die bank niet in losse delen vervoeren?” Juist voor deze momenten beschikt Harrie Arendsen over een aanhanger. En voor onze vaste klanten is het gebruik ervan zelfs geheel kosteloos.

Aanhangwagen huren? Klik hier!