Print deze pagina

Volvo Erkend Schadeherstel

Schade aan uw Volvo?

Schade aan een Volvo? Dan is vakkundig herstel een eerste vereiste. Geheel afgestemd op het specifieke Volvo-model.

Het Volvo Erkend Schadeherstelbedrijf regelt de totale schadeafwikkeling strak volgens de Volvo-norm. Van A tot Z, snel en zorgvuldig, correct afgehandeld en ter zake kundig.

Volvo's worden steeds complexer. Dat komt onder meer door de vele veiligheidsvoorzieningen die uw Volvo telt. Voorzieningen, die grotendeels aan het oog onttrokken zijn. Zoals bijvoorbeeld airbags, SIPS (Side Impact Protection System), SIPS-bags, Inflatable Curtains en WHIPS (bescherming tegen een whiplash). Ze zijn opgebouwd uit hoogwaardige Volvo-componenten, die uitsluitend door ervaren Volvo-experts en met behulp van de juiste moderne faciliteiten te repareren zijn.

Onze zorgvuldig opgeleide specialisten kennen uw Volvo en al zijn specificaties tot in elk detail. Zij werken als enige met de originele Volvo-onderdelen, de originele montagematerialen en exact volgens de Volvo-voorschriften. Uw Volvo krijgt dan ook gegarandeerd zijn oorspronkelijke veiligheidsniveau terug. Vandaar, dat u vier jaar garantie krijgt op alle reparaties aan de carrosserie.

Volvo-normen

Snelle of als het nodig is directe reparatie of vervanging van autoruiten vinden vanzelfsprekend eveneens plaats volgens strikte Volvo-normen. Dus gebruikmakend van originele Volvo producten en montagetechnieken dus met volledig behoud van de garantie. U kunt voor noodgevallen met een autoruit, waardoor u de reis niet kunt vervolgen, dag en nacht en zeven dagen per week een beroep op ons doen, als u recht heeft op hulpverlening via Volvo Assistance. Bel de vestiging, waar uw Volvo in onderhoud is of gewoon 0800 - 865862277.

Bent u minimaal WA-Extra verzekerd, dan dekt uw verzekering doorgaans alle kosten voor de reparaties van een ster in uw vooruit.