Print deze pagina

Winterbanden

Winterbanden voor jouw Volvo

Iedereen weet wat ‘de R in de maand’ betekent. Wij rekenen dan weer op regen in de herfst en nog meer narigheid op de weg als het echt gaat winteren.

We zijn er al helemaal aan gewend om een aparte winterwielen set voor de winter te laten monteren. Winterbanden zijn veiliger door een betere grip bij een temperatuur ≤ 7 C°, wat ook van belang is voor een korte remweg. Mits voorzien van voldoende profiel zorgen winterbanden onder de Volvo ook voor een betere afvoer van regenwater en minder kans op aquaplaning als er plassen op de (snel-)weg blijven staan.

Na een mooie, warme zomer is de herfst het moment om de wielen van jouw Volvo te wisselen. De complete set wielen worden weer vakkundig onder jouw auto gemonteerd. Met de momentsleutel wordt elke bout met de juiste kracht vastgezet. En als we dan toch bezig zijn vullen we wanneer nodig de vloeistoffen zoals olie en koel- en ruitensproeiervloeistof desnoods gratis even bij. En de zomerbanden van jouw Volvo? Die maken we schoon en bewaren we tot volgend voorjaar de zon weer echt gaat schijnen. Zo ziet de koude periode er toch weer een stuk zonniger uit.

Met winterbanden heb je meer grip in winterse omstandigheden


Offerte voor een winterwielen set voor jouw Volvo?

Contact